Uavgjort mellom Start og Lillestrøm

To gode dødballer, en fra hvert av lagene, gjorde at det sto 1–1 i målprotokollen til pause, et resultat som ble stående etter ytterligere 45 minutters spill.

Start-Lillestrøm

Debutant Tapio Heikkilä headet og gav Start ledelsen i første omgang.

Første halvtime av kampen var et langt gjesp inntil Start tok ledelsen 1–0 mot Lillestrøm etter 38 minutter.

Kortvarig Start-glede

Det var debutant Tapio Heikkilä på Start som headet ballen i mål på corner fra Espen Hoff.

Men gleden ble kortvarig, og det gikk bare fem minutter før Lillestrøm utlignet.

Malaury Martin slo hardt inn foran mål og ballen gikk forbi alle og rett i målet. Ballen kom svært brått på Håkon Opdal, men var en ball han normalt nok skulle ha tatt.

Flere gode sjanser

Andre omgang i kampen ble mer sjanserik enn første. Begge lagene hadde flere gode sjanser med Lillestrøm i føringa.

Start - Lillestrøm

Jubel etter at Start fikk sin første scoring i første omgang.

En av de største fra Start stod Uduak Cyril Idemokon for da han manøvrerte ballen alene mot keeper, men Lillestrøm-keeper Origi gjorde seg stor og blokkerte avslutningen.

Kampens kanskje største målsjanse stod LSKs Fred Friday for. Han spilles fri inne i feltet og prøver å plassere ballen nede i venstre hjørne, men Opdal redder ballen etter boka.

Glissent på Sør Arena

Kun 3623 tilskuere hadde funnet veien til Sør Arena og Starts serieåpning. Stadionanlegget kan ta opp mot 15000 tilskuere og kampen søndag er en av de dårligst besøkte seriekampene her på lang tid.