Jerv og Åsane møtes i kveld til toppkamp i OBOS-ligaen. Kampen endte 1-1.

Jerv utlikner

Jerv spilte 1-1 mot Åsane i Bergen onsdag kveld. ARKIVBILDE

Jerv tok i kveld turen til Bergen for å reise seg etter et noe ufortjent tap i Sandefjord lørdag.

I kveld ventet en ny tøff motstander i Åsane. Gjestene fra Grimstad gikk hardt ut.

Etter tre minutter fikk Dennis Antwi en god mulighet, men satte ballen utenfor.

Tam førsteomgang

Etter en offnsiv start roet det seg litt ned. Resten av omgangen var preget av mye intensitet og vilje, men få store sjanser.

Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0-0.

Livlige minutter

Også andre omgang startet forholdvis rolig, men etter en snau time tok Grimstad-laget ledelsen etter at Tonny Brochmann scoret sitt sjette mål for sesongen.

Tony Brochmann

Tonny Brochmann sendte Jerv i ledelsen, men kampen endte 1-1.

Fem minutter etter scoringen fikk Åsane tildelt et korrekt straffespark. Michael Ogungbaro klippet ned en Åsane-spiller på vei gjennom, men Martin Ueland ble hindret av en flott redning fra Øyvind Knutsen.

Holdt lenge

Øyvind Knutsen gjorde ellers en meget god kamp, og Jerv holdt lenge unna for et ganske markant press fra hjemmelaget.

Mot slutten så det ut til at Jerv skulle klare å holde unna, men laget fra Bergen ville det annerledes.

Fortjent utligning

Langt ute i overtiden scoret Geir Andre Herrem utligningsmålet. Etter å ha vært usynlig i store deler av kampen fikk han kranglet ballen i mål. Dermed sikret han et relativt fortjent resultat etter spill og sjanser.

I sin forrige hjemmekamp vant Jerv 5-1. På søndag får de nye muligheter til tre poeng. Da kommer Kongsvinger på besøk til Levermyr.