Uavgjort for Start

Arne Sandstø tror Start har mer å gå på enn opprykksrivalen Bryne.

Arne Sandstø

Med et reservepreget lag spilte Start torsdag ettermiddag 1-1 mot Bryne i en treningskamp på Sukkevann i Kristiansand.

Leif Otto Paulsen skåret Starts mål, og etter en sjansefattig kamp ble resultatet uavgjort.

Start hadde overtaket i 1. omgang, mens Bryne var best i 2. omgang.

Forsvarsspiller Lars Martin Engedal reddet i 2. omgang en ball på streken, og sikret at det ikke ble tap for hjemmelaget.

Nykommeren, amerikanske Clarence Goodson, spilte 2. omgang mot Bryne, og viste at han kan bli en forsterkning for Start.