NRK Meny
Normal

Tripic får skryt av sjefen

Start-trener Mons Ivar Mjelde skryter av Zlatko Tripic etter gårsdagens viktige seier mot Sogndal.

Start-trener Mons Ivar Mjelde skryter av Zlatko Tripic etter gårsdagens viktige seier mot Sogndal. Tripic spilte hovedrollen da sogningene ble slått 3-2. 21-åringen har blitt en av Starts viktigste spillere denne sesongen.

Tripic spilte hovedrollen da sogningene ble slått 3–2 på Sparebanken Sør Arena søndag.

21-åringen har blitt en av Starts viktigste spillere denne sesongen og han får skryt av sjefen.

– Zlatko er en spiller vi ser vokser med tillit og det at han føler seg som en viktig bit av dette, da ser jeg at han senker skuldrene og får frem sine sterke sider. Min jobb er å beholde ham i den flytsonen han er i, sier Mjelde.

Start-treneren sier Tripic var en avgjørende viktig spiller for laget i gårsdagens kamp.

– I går scoret han et fint mål og han er den som skaffer oss straffesparket få minutter før slutt. Så i går er han helt avgjørende for at vi skal vinne kampen, sier Mjelde.

Tror på ny kontrakt

Zlatko Tripic tror gårsdagens seier mot Sogndal er et langt skritt mot fornyet eliteseriekontrakt.

Tripic scoret selv 1-0-målet og ordnet straffe rett før slutt, og seieren gir sørlendingene et lite pusterom i nedrykksstriden.

– Jeg har stor tro på at vi klarer å holde oss. Vi er et godt nok lag til det, og nå er det opp til oss selv. Nå har vi mange viktige hjemmekamper mot lag som ligger rundt oss på tabellen som vi må vinne. Vi har stor sjanse til å vinne disse kampene, og jeg har tro på dette laget og at vi er gode nok til å spille tippeliga til neste år, sier Tripic.