NRK Meny
Normal

Travel natt for politiet på Agder

Politiet i Agder hadde mange oppdrag natt til søndag. – Det var mange oppdrag, men få var alvorlige, sier operasjonsleder.

Politi

Politiet i Agder har hatt en travel natt til søndag.

Foto: Illustrasjonsfoto / Scanpix

Den første hendelsen oppstod i Arendal klokken 21.07, da en gjest ble pågrepet for å ha truet flere gjester ved en restaurant i sentrum.

Miriam Stausland

Mirian Stausland ved Agder politidistrikt sier politiet har hatt en travel natt, men at det var få alvorlige hendelser.

Foto: Agder politidistrikt

– De fleste oppdragene var knyttet til ordensforstyrrelser, som høy musikk og bråk i byen, sier operasjonsleder Miriam Stausland ved Agder politidistrikt.

Klokken 22.28 får politiet inn melding om tre gutter som utfører skadeverk mot flere biler som står parkert i Holbergs gate i Kristiansand.

Kort tid etter ble også en person slått ned i Marviksveien i Kristiansand. Gjerningsmannen skal ifølge vitner har løpt fra stedet.

Pågrepet ruset person

Politiet opplyser at de har pågrepet en person etter at en bil krasjet inn i tunnelveggen i Oddernestunnelen. Mannen skal ha vært ruset, og kjørt til legevakt for utvidet blodprøve.

De fikk melding om hendelsen klokken 02.37, og har fortsatt søket etter den andre personen.

Funnet med bilnøkkel i hånda

23.05 finner politiet en åpenbart beruset mann med bilnøkkelen i hånda på en parkeringsplass i Arendal. De opplyser at han kun skal ha klart å trykke på nøkkelen, og å slå på billysene.

– De fleste hendelsene i løpet av natta var av mindre alvorlig karakter, sier Stausland.

Klokken 00.19 pågriper politiet en person på Roligheten i Kristiansand. De fikk melding om et slagsmål mellom en mann og en kvinne, hvor mannen tok kvelertak på kvinnen. Han ble kjørt i arresten.

Pågrepet etter restaurantbråk

Politiet innbringer en mann som nektet å etterkomme pålegg da han laget bråk på en restaurant i Arendal, opplyser politiet. De fikk melding om hendelsen 02.25.

I Kristiansand får politiet melding klokken 02.32 om en mann som går på parkerte biler i Vestre Strandgate. De opplyser at mannen nå er pågrepet og kjørt i arresten.

En kvinne ble funnet liggende på en benk i Arendal klokken 03.04. Hun ble hentet av ambulanse og kjørt til legevakt grunnet beruselse.

– Natten har forløpt seg som en ganske vanlig helgedag, avslutter operasjonslederen.