Hopp til innhold

Toffen går fra Quart

Toffen Gunnufsen har trukket seg fra Quartfestivalen etter 15 år. Han skal dra i gang en ny festival på Hove i Arendal.

Han vil nå satse på å etablere en ny festival i Hoveleiren i Arendal, i direkte konkurranse med Quartfestivalen.

Men daglig leder Helge Josdal i Quartfestivalen avviser  at det ligger dramatikk bak avskjeden til Gunnufsen.

Toffen Gunnufsen
Foto: NRK / NRK

 

 

 

Styreleder Einar Halvorsen i Hove drift og utvikling opplyste på en pressekonferanse på Hove fredag formiddag at det er inngått en ti års leieavtale mellom Hove og festivalen. Hove leir ligger på Tromøy i Arendal kommune.

Hove-festivalen blir stor

I følge det som kom frem på pressekonferansen på Hove, så har man foreløpig satt "Ra-festivalen" som en arbeidstitel på den festivalen som skal arrangeres første uke i juli. Toffen Gunnufsen lanserer selv navnet "Hove-festivalen".Med dette tidspunktet blir det en klar kollisjon med Quart-festivalen.

De som står bak festivalen er blant andre Svein Bjørge og Toffen Gunnufsen. De satser på å komme i gang allerede neste sommer, og vil gjøre festivalen på Hove til en Norges størsteSammen med Svein Bjørge og Toffen Gunnufsen er også Gunnar Eide med på satsingen.

 

Den nye festivalen har et større potensiale.

Toffen Gunnufsen

 

Toffen Gunnufsen ser fram til å satse på den nye planagte festivalen på Hove i Arendal. Etter femten år som frontfigur i Quartfestivalen med mange tøffe utfordringer, mener han den nye festivalen har et større potensiale.

Quartfestivalen

I en pressemelding fra Quartfestivalen heter det:

 

Styret vil først og fremst takke Toffen for innsatsen

Magne Aasheim Knudsen

 

Etter 15 års innsats for Quartfestivalen, har Toffen bestemt seg for å avslutte sitt arbeidsforhold. Bakgrunnen for dette er at han ønsker nye utfordringer, og vil fremover satse på å etablere en ny festival.

 - Dette kom overraskende på oss, men styret vil først og fremst takke Toffen for innsatsen, og ikke minst det grunnlaget som er lagt for å gjøre Quartfestivalen til Norges største og beste musikkfestival, uttaler styreleder Magne Aasheim Knudsen.

- Vi står nå overfor en spennende utfordring med å gjøre festivalen enda bedre og nyskapende fremover. Vi har i år lagt bak oss historiens beste Quart, og ser meget optimistisk på å bygge videre på dette, sier daglig leder Helge Josdal.