ØIF Arendal fikk det tøft i kampen mot Drammen på bortebane onsdag kveld.

ØIF Arendal

Det ble en tung kamp for ØIF Arendal i Drammenshallen, og håpet om bronsemedalje glapp for arendalittene.

ØIF Arendal spilte i kveld sin viktigste kamp siden opprykket ble sikret i 2009.

Arendalittene var nemlig med i kampen om bronsemedalje, om de hadde klart å slå drammenserne.

Det klarte ØIF ikke, og Drammen vant til slutt 28–21.

Skuffet Gautestad

– Jeg er skuffet. Jeg synes ikke vi får fram vårt beste i dag. Jeg synes vi hadde en alle tiders mulighet til å slå dette drammenslaget, som vi i alle fall kan slå når vi er på vårt beste, sier ØIF-trener Leif Gautestad.

– Hvor skuffet er du over at bronsen ryker?

– Det er alltid kjedelig, men når det er sagt; når ikke vi slår Drammen kan vi ikke være ergerlige over det. Men jeg er ergerlig over at vi ikke var bedre i dag, og at det var mange som ikke klarte å levere opp mot sitt beste.

Regjerte fra start

David Rui

David Rui prøver seg på Drammen-keeper Sebastien Ehnevid.

Leif Gautestad

Trener Leif Gautestad tok time-out tidlig i andre omgang.

Drammenserne kom best i gang hjemme i Drammenshallen, og regjerte kampen allerede fra start.

Kort tid ut i første omgang ledet hjemmelaget 3-1, en tomålsledelse laget holdt ut omgangen.

ØIF Arendal pådrog seg hele fire tominuttere. Allerede etter 20 minutter pådro svenske Kenny Ekman sin tredje utvisning og fikk dermed rødt kort.

Til pause var stillingen 11–9 til hjemmelaget.

Også best i andre omgang

Drammenserne kom best i gang også i andre omgang. Fire minutter ut i omgangen ledet laget 15–10.

Trener Leif Gautestad tok time-out tidlig i andre omgang. Men hjemmelaget beholdt initiativet i kampen og ledet 18–13 ti minutter ut i omgangen.

Arendalittene slurvet i angrep og slet med å overliste Drammen-keeper Sebastien Ehnevid.

Kampen endte til slutt 28-21, til stor skuffelse for de mange supporterne fra ØIFs supporterklubb Svermen som hadde møtt fram.