Prøver seg med MGP-låt

Tine Wulff fra Kristiansand er neste utfordrer på Sørlandstoppen.

Wulff

Tine Wulff

Foto: Fredrik Arff/Dinamo / NRK

Sørlandstoppen er NRK Sørlandets musikkliste med utøvere fra Aust- og Vest-Agder. Vi mottar mye musikk fra både amatører og etablerte musikere som vil prøve musikken sin på Sørlandstoppen. Vi er glad for å presentere Sørlandets bidrag til Melodi Grand Prix 2009 ”Ride”.

Tine Wulff er søster til Marte Wulff som har laget låta ”Ride”. Begge er født i Oslo, men oppvokst i Kristiansand hvor Tine bor. I oppveksten ble de tidlig eksponert for mye musikk og har begge spilt piano og blokkfløyte og sunget i kor.

Marte har gått videre innen popmusikken mens søster Tine har utdannet seg innen rytmisk sang og teaterfag. Hun har de siste årene jobbet i forskjellige sammenhenger med mange musikkgenre som soul, jazz, pop, latin, rock og country og underviser ved Vågsbygd videregående skole.

Moro med MGP

Fra tidlige ungdomsår var Tine og venninnene sterkt opptatt av Melodi Grand Prix, men ettersom hun syntes kvaliteten sank, dabbet noe av interessen for MGP av. I dag synes hun konkurransen har endret seg igjen til det positive og blitt mer profesjonell med fantastiske show. Hun var derfor ikke vanskelig å overtale da Marte spurte om hun ville framføre låten ”Ride” som var hennes bidrag til MGP 2009 i delfinalen i Bodø. - En morsom opplevelse å ta med seg, sier hun. Tine skriver også låter og er i gang med innspillingen av sin egen cd med eget materiale.

Seks uker på topp

Tine Wulff utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av popynglingen Ingunn Jaabæk fra Øvrebø, etterfulgt av bandet Merry November fra Risør/Kristiansand, Helene Bøksle fra Mandal, Alejandro Fuentes fra Kristiansand og skøyte entusiastene Melkesyra fra Arendal. Sørlandstoppens jury avgjør, sammen med lytternes egne poeng, rekkefølgen på lista.

Stemmelista


1. Who I really am / Ingunn Jaabæk
2. Purely on Cloud 9 / Merry November
3. Var jeg en vind / Helene Bøksle
4. Jeg er ikke treig / Alejandro Fuentes
5. Toralf og Nils / Melkesyra
6. Ride / Tine Wulff