NRK Meny
Normal

Thomassen teller på knappene - ber om mer betenkningstid

Lillesand-ordføreren trenger mer tid på å bestemme seg for om han vil fortsette fire år til, og ber om mer betenkningstid.

Arne Thomassen

Ordfører i Lillesand Arne Thomassen (H) vet ennå ikke om han vil fortsette

Foto: Inger-Lise Hansen / NRK

I likhet med de andre Høyre-politikerne i Lillesand har Arne Thomassen fått brev fra nominasjonskomiteen med spørsmål om han ønsker å fortsette etter valget neste høst. Svarfristen er 10. juni.

– Jeg har bedt om utsatt frist til utpå høsten. Dette er fryktelig vanskelig for meg, skriver Thommassen i et svar på et spørsmål fra NRK.

Og søknaden kommer til å bli imøtekommet, sier Theis Pedersen, som er leder av nominasjonskomiteen og nestleder i Lillesand Høyre.

I egenskap av nestleder sier han:

– Jeg håper inderlig Arne kommer til å fortsette en periode til, men respekterer naturligvis den beslutningen kan kommer til.

– Han er en glimrende ordfører for byen og Lillesand trenger Arne, sier Pedersen.

Arne Thomassen er også aktuell som Høyres fylkesordførerkandidat, etter at Bjørgulv S. Lund har varslet at han slutter etter inneværende periode.

– Dette valget må Thomassen ta selv. Jeg håper han velger kommunen, når han ikke kom inn på Stortinget. Men jeg respekterer hans valg, sier nestlederen i Lillesand Høyre, Theis Pedersen.