NRK Meny
Normal

Thomassen tar gjenvalg

Lillesandsordføreren satser videre etter en runde i tenkeboksen.

Arne Thomassen

Klar for ny valgrunde: Arne Thomassen satser på å bli valgt inn til sin tredje ordførerperiode. (Arkivfoto)

Foto: Svein Sundsdal / NRK

Arne Thomassen tar gjenvalg som ordfører i Lillesand.

Thomassen har vært ordfører i Lillesand i sju år, og i dag morges ga han beskjed til styret Lillesand Høyre om at han ønsker å satse på fire nye år som ordfører, skriver Agderposten på sine nettsider.

- Jeg har brukt sommeren til å tenke meg om. Jeg har telt på knappene, men kommet til at jeg stiller en periode til, sier Thomassen til avisen.

Har merket bred støtte

Ordføreren har merket betydelig støtte fra folket, og sier han har blitt oppfordret til å fortsette av folk både innenfor og utenfor partiet. På gaten har han også blitt stoppet flere ganger av folk som har uttrykt støtte.

- Det var også viktig for meg at styret uttrykte full støtte og gjerne ville ha meg, sier Thomassen til agderposten.no.

Thomassen må gjennom både nominasjonsprosess og valg før han eventuelt går løs på sin tredje periode som ordfører i Lillesand.

- Ikke like lett nå

- Vi gjorde et knallvalg sist, det blir ikke like lett denne gang, tror jeg. Men vi skal uansett gjøre vårt beste, sier Arne Thomassen.

Det er foreløpig usikkert hvem Thomassen får med seg på listetoppen i Lillesand Høyre, da leder Magne Nicolaisen i lokalpartiet tidligere har uttalt at han gir seg etter denne perioden.