NRK Meny
Normal

Thom Hell nykommer på Sørlandstoppen

Thom Hell fra Kristiansand er vårens store popsensasjon

Tom Hell
Foto: NRK

Thom Hell

cd 'God If I Saw Her Now' Foto: Jan Erik Svendsen

Thom Hell ga nylig ut sin tredje cd "God if I saw her now" og vi presenterer singelen "Don't let go" som nykommer på Sørlandstoppen. Thomas Helland, som er hans egentlige navn, debuterte allerede på denne programposten i 2003 med den vakre låta "Missing home" og har siden vært på Sørlandstoppen flere ganger. Han har også deltatt som medlem av gruppene Twinkelhead og Syntax-e.

Thom Hell

cd 'God If I Saw Her Now' Foto: Jan Erik Svendsen

Fantastiske anmeldelser

Hans nye album har fått musikkanmeldere til å trille både fem og seks på terningen og blir hans virkelige gjennombudd i denne bransjen. Nå blir sørlendingen virkelig lagt merke til! Han har fjernet seg litt fra melankolien i tidligere utgivelser og har denne gang laget positive og gladere låter hvor hans vakre stemme og herlige arrangementer, med bruk av mye stryk, kommer godt fram.

Travelt år

Thom Hell har det siste året turnert med gruppene Minor Majority, National Bank og Marit Larsen ved siden av innspillingen av sin egen cd og lanseringsturné. Han drar snart til Sveits med Minor Majority og skal spille på Hovefestivalen i sommer og håper på en lengre turné til høsten.

Tom Hell utfordrer jentene

Thom Hell
Foto: Jan Erik Svendsen

som for tiden topper Sørlandstopplista. Det er Janne Skuland fra Kristiansand øverst og dernest Marika Lejon fra Søgne, etterfulgt av Avalanche fra Kristiansand, Ivar Bryn Isaksen fra Arendal og Åsmund Åmli Band fra Setesdal. Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista.

Rekkefølge for SMS-avstemning til 30.april begynner fredag 25. april og fram til programslutt

Stemmeliste

1. Cute Little Car / Janne Skuland

2. Hard as Steel / Marika Lejon

3. Two Monkeys (on the Roof) / Avalanche

4. Rise above / Ivar Bryn Isaksen

5. Èg æ frå bygdinn / Åsmund Åmli Band

6. Don’t let go / Thom Hell