NRK Meny
Normal

Nykommer på Sørlandstoppen er The Brand

The Brand fra Kristiansand prøver seg med pop/rock låta "Nothing is denied"

The Brand

Eivind Aanensen, låtskriver i The Brand

Foto: Nrk Sørlandet

Mange husker sikkert The Brand som gjorde det veldig bra på Sørlandstoppen i 2003 og bandet var tidligere veldig aktive i musikkmiljøet i Kristiansand. De ble presentert på Herreavdelingen i NRK P1 og holdt flere vellykkede konserter i Oslo. De spilte på Quartfestivalen i 2004, men har nå ligget i dvale noen år.

The Brand
Foto: Nrk Sørlandet

Bandet gjenoppstår

'Til glede for sine mange fans har bandet nå våknet til live igjen. The Brand har skrevet mange nye låter og går nå i studio for å spille inn en cd som vil komme i nær framtid. På deres nye låt "Nothing is denied", som vi presenterer på Sørlandstoppen, viser vokalist og frontfigur Esben Hegland at hans karakteristiske stemme lyder bedre enn noengang.

The Brand

Bandets låtskrivere og gitarister er Esben Hegland og Eivind Aanensen. Erik Flood trakterer tangenter, Arnfinn Tellefsen/bass og Dag Erik Oksvold/trommer.

Rock/pop utfordrer jazz/pop

The Brand utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av Janne Skuland fra Kristiansand etterfulgt av Marika Lejon fra Søgne, Annbjørg Lien og Thom Hell fra Kristiansand samt søskenparet Anita Hernes og Tom Magnussen fra Vennesla. Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista.

Rekkefølge for SMS-avstemning til 21.mai begynner fredag 16. mai og fram til programslutt

Stemmeliste

1. Cute Little Car / Janne Skuland

2. Marika Lejon / Hard as Steel

3. Fela / Annbjørg Lien + Kirsten Bråten Berg

4. Don’t let go / Thom Hell

5. Every drop of Water/ Anita Hernes + Tom Magnussen

6. Nothing is denied / The Brand