NRK Meny
Normal

Tara på Sørlandstoppen med "Dream of Red Jogging Shoes"

Bandet Tara fra Kristiansand prøver seg med en spennende låt hentet fra  det kritikerroste debutalbumet "Plain as Coal" .

 

Tara
Foto: Kristine Jacobsen

Tara består av musikktalentet Sigrun Tara Øverland (23) på vokal og gitar,  Johan Jørgensen på strenger, Guro Skumsnes Moe på kontrabass og Gunnar Sæter på trommer. Det er Tara som skriver melodi og tekst og musikken befinner seg i grenseland mellom flere genre og er svært personlig og levende framført.  Bandet møttes høsten 2003 og har utviklet seg til et bra liveband og har gjennomført mange konserter rundt i landet.

Tara har en bachelor i utøvende musikk fra HIA, rytmisk linje og er for tiden student ved Musikkhøyskolen i Oslo hvor hun tar administrasjon og ledelse. Hun er godt kjent for publikum i Kristiansand etter utallige konserter i hjembyen i forskjellige bandkonstellasjoner.  Hun hadde nylig konsert i Oslo i Emanuel Vigeland Mausoléet  og skal spille på årets Quartfestival med Tara og Evan Seleven.

Kristiansand utfordrer Grimstad

Tara utfordrer Sørlandstopplista som toppes av Knoxbee fra Grimstad etterfulgt av Draumir fra Flekkefjord, Rabbersvigen Jazzforsamling fra Randesund, Syntax-E med Thom Hell fra Kristiansand og Heroes & Zeros fra Lillesand. Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista. 

Stemmeliste

  Rekkefølge for SMS-avstemning til 30.mai begynner fredag 25.mai og fram til programslutt

1. Knoxbee, Grimstad/Mitch

2. Draumir, Flekkefjord /Black Smoke

3. Rabbersvigen Jazzforsamling, Kristiansand/Jazz me Blues

4. Syntax-E, Kristiansand/I don't believe

5. Heroes & Zeroes/A Strange Constellation

6. Tara/Dream of Red Jogging Shoes