NRK Meny
Normal

Syv stoppet for promillekjøring

Politiet i Agder stoppet totalt syv personer for promillekjøring i natt. Dette var både til lands og til vanns.

Ny politibåt mandal tre

Det ble en travel natt for politibåtene i Agder.

Foto: Jarl Mydland / Båtservice Mandal

21.59: Bie, Grimstad. Politipatrulje har stanset fører av motorsykkel. Utåndingsprøve tatt, viste promille. Førerkortbeslag og anmeldelse.

22.07: Blindleia, Lillesand. Politibåten har stanset fører av fritidsbåt. Utåndingsprøve viste promille over lovlig verdi. Anmeldes.

23.15: Tangvall, Søgne. Melding om truende mann ved bussholdeplassen Politiet er på stedet og i kontakt med mannen. Kjøres til legevakt etter et fall. Ingen anmeldelse.

23.37: Pollen, Arendal. Politipatrulje har kontrollert fører av fritidsbåt. Mistanke om promillekjøring. Fremstilles på Arendal politistasjon.

23.57: Auglandsbukta, Kristiansand. Melding om stjålet båt med grå kalesje. Skal være 18 fot med dyr påhengsmotor.

23.53: Tollbodgaten, Arendal. Mann anmeldes for urinering på offentlig sted.

00.25: Lillesand havn. Politibåten har stanset fører av fritidsbåt. Utåndingsprøve gav et resultat på 1,8 i promille. Sak opprettes.

00.38: Lillesand havn. Ny båt kontrollert av politibåten. Fører anmeldes for promillekjøring. Utåndingsprøve gav promille på 1,48.

00.42: Vennesla sentrum. Melding om bråk på restaurant. Ungdommer løp fra stedet uten å ha betalt for maten, og skal ha slått innehaver av restauranten. Ingen skade. Forholdet blir anmeldt.

02.14: Vestre Strandgate, Kristiansand. Vakt på utested melder om ruset person som ikke er i stand til å ta vare på seg selv. I besittelse av mindre mengde hasj. Pågrepet og kjørt i arrest. Sak opprettes.

02.36: Flekkefjord sentrum. Politiet i kontakt med mann som skal være slått, mulig brudd i nesa. Blir fulgt til legevakt av kamerat. Gjerningsperson er kjent av fornærmede. Uvisst om han anmelder forholdet. Politiet oppretter sak.

02.47: Grimstad sentrum. Melding om slagsmål mellom flere personer. En er slått i ansiktet, kutt i leppa og mulig brukket nese, en annen har fått ødelagt en skjorte, en tredje skal også ha blitt angrepet, men er ikke skadd. To personer skal ha utøvd volden, som ifølge de fornærmede var uprovosert. Ingen er foreløpig pågrepet. Politiet oppretter sak.

03.06: Ulvøysund, Lillesand. Politibåten har stanset fører av fritidsbåt. Promillekjøring. Utåndingsprøve viste en promille på 1,28.

03.23: Mandal sentrum. Mann bortvist fra sentrum frem til i morgen tidlig, etter å ha laget bråk i sentrum. Etterkom ikke pålegget. Anmeldes for dette.

04.32: Kvåsveien, Lyngdal. Melding om trafikkuhell på fylkesvei 43. Bil av veien. En beruset person i bilen. Ikke personskade.