Svært hektisk natt for politiet

Det har vært en veldig hektisk natt til søndag for politiet i Agder. Fyll og bråk har tatt mye av tiden patruljene.

Politi i Arendal

Illustrasjonsfoto.

Foto: Leif Dalen / NRK

– Det har vært hektisk. Det er mange som er bortvist, spesielt fra Kristiansand og Arendal. Det er rett og slett snakk om mye fyll og bråk, sier operasjonsleder Ingrid Mæhre.

– Og det er flere bortvisninger enn det man kan lese i loggen på Twitter. Men vi har rett og slett ikke hatt kapasitet til å logge alt, sier hun.

Her er loggen fra politiet natt til søndag:

00.08, Arendal: En 32 år gammel mann ble stanset og pågrepet i en kontroll i bil på Nyli. Politiet mistenkte at mannen kjørte i ruspåvirket tilstand.

00.15, Mandal: En bil kjørte ut på et jorde ved Sjølingstad etter et trafikkuhell. Føreren av bilen stakk av til skogs uten skader, og politiet lette etter mannen med hund.

00.25, Kristiansand: To menn på 20 og 21 år ble arrestert av politiet fordi de ikke etterkom politiets pålegg.

01.36, Kristiansand: En 30 år gammel beruset mann ble vist bort fra sentrum på grunn av dårlig oppførsel. Politiet møtte ham i sentrum en gang til, og da ble han kjørt i arresten.

02.02, Mandal: En mann på 20 år ble pågrepet etter å ha knust et større vindu i en butikk. Politiet opprettet sak mot mannen.

02.16, Flekkefjord: En 21 år gammel mann ble kjørt til legevakta for sjekk etter et slagsmål. Gjerningsmennene er ukjent for mannen som anmelder forholdet etter helgen.

02.34, Kristiansand: En ny mann ble forsøkt bortvist fra sentrum på grunn av dårlig oppførsel. Mannen på 36 år ble kjørt i arresten da han ikke gjorde som politiet sa.

02.40, Valle: I sentrum var det en slåsskamp etter en konsert. Det var mange ungdommer på stedet, men politiet løste opp folkemengden.

03.02, Arendal: En 20 år gammel mann ble kjørt til legevakta med skader i ansiktet etter å ha blitt utsatt for vold i sentrum. Han måtte sy flere sting, og vil anmelde forholdet.

03.19, Lillesand: I sentrum ble en 20 år gammel mann slått i ansiktet av en ukjent gjerningsmann. Forholdet vil bli anmeldt etter helgen.

04.04, Kvinesdal: En 21 år gammel mann ble pågrepet og kjørt til arresten i Kristiansand etter bråk. Mannen slåss først med broren sin hjemme og med politiet når de skulle fjerne ham.

04.14, Arendal: Det var et nytt slagsmål, da på Langbryggen i sentrum. Politiet dro til stedet og fjernet de som slåss.

08.31, Grimstad: Politiet fikk inn klage på høy musikk og festing fra en bolig i sentrum. Politiet dro til stedet og dempet musikken.