supportere bråk Markens gate Kristiansand
Foto: Tipser

Supporterbråk i Kristiansand

 • Supportere sloss i Kristiansand

  Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i Kristiansand sentrum i dag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen til eliteserien mellom Start og LSK (2-1). Returkampen i Lillestrøm spilles onsdag.

 • Flere involvert i slåsskamp

  Flere fotballsupportere var involvert i en slåsskamp i sentrum av Kristiansand lørdag ettermiddag. Slåssingen skjedde i forkant av kvalifiseringskampen mellom Start og Lillestrøm SK.

 • To til fyllearresten

  De to supporterne som ble innbrakt av politiet for ordensforstyrrelse tidligere i kveld, er satt i fyllearresten. Personene er svært beruset, og er ikke i stand til å ta vare på seg selv, ifølge jourhavende jurist Hans Olav Røyr i Agder politidistrikt.

 • To personer innbrakt til politiet

  To personer er tatt med til politistasjonen etter det som skal ha vært et slagsmål mellom Start- og LSK-supportere i Kristiansand sentrum. Det melder politiet på Twitter.

  LSK og Start-supportere i bråk
  Foto: Hans Erik Weiby / NRK
 • Kastet stein i Markens

  Politiet melder om både slagsmål og steinkasting i Markens gate. Store politistyrker har vært på plass i Dronningens gate i forbindelse med fotballsupportere som lager bråk før kveldens kamp på Sør Arena. Supporterne ble nektet adgang på spisestedet Kombinat.

  supportere dronningens gate
  Foto: Christina Cantero / NRK