NRK Meny
Normal

Styrket mistanke mot 50-åring

En 50 år gammel mann blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag, etter at en 34 år gammel kvinne ble funnet død i sin bolig i Grimstad mandag.

Kvinne funnet død på Lillerore

En 34 år gammel kvinne ble funnet død i dette huset i Grimstad mandag kveld. Hennes ektemann er siktet i saken og han fremstilles for vartektsfengsling torsdag.

Foto: Leif Dalen / NRK

Politiet mener at opplysninger fra obduksjonen av den 34 år gamle kvinnen styrker mistanken mot kvinnens 50 år gamle ektemann.

Mannen, som er fra Litauen, er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Politiadvokat Håvard Ryengen i Agder politidistrikt sier til NRK at mannen blir fremstilt for varetektsfengsling torsdag.

Funnet død mandag

Politiadvokat Håvard Ryengen

Politiadvokat Håvard Ryengen sier mistanken mot mannen er styrket. Mannen er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Foto: Benedicte Goa Ludvigsen / NRK

Den 34 år gamle kvinnen ble funnet død i sin leilighet på Lillerore i Grimstad sentrum mandag kveld.

Politiet etterforsker saken som et mistenkelig dødsfall.

Det er kvinnens ektemann som nå er pågrepet og siktet i saken og pågripelsen skjedde uten dramatikk.

Venter på obduksjonsrapporten

Politiet har ennå ikke fått den foreløpige obduksjonsrapporten fra Rettsmedisinsk institutt, men besluttet onsdag likevel å framstille 50-åringen for varetektsfengsling.

– Selv om vi ikke har fått obduksjonsrapporten ennå, har vi fått noen punkter fra Rettsmedisinsk institutt som sammen med funn på åstedet styrker vår mistanke om at det har foregått noe straffbart.

Det sier politiadvokat Håvard Ryengen i Agder politidistrikt.