NRK Meny
Normal

– En dyp tragedie

Justisminister Knut Storberget sier til NRK at det er med stor sorg han har mottatt budskapet om at en polititjenestemann døde.

Knut Storberget

Justisminister Knut Storberget mottok dødsbudskapet med stor sorg.

Foto: Håkon M. Larsen / Scanpix

Tankene hans går først og fremst til den nærmeste familien og de nære kollegene ved Agder politidistrikt.

– Det er med stor sorg jeg har mottatt budskapet om at en polititjenestemann døde under utførelse av sin tjeneste i Agder politidistrikt i natt. Mine tanker går først og fremst til den nærmeste familie – tjenestemannens kone og tre barn, samt de nære kollegene som han arbeidet sammen med ved Agder politidistrikt, sier justisminister Knut Storberget.

Dypt berørt

Ingelin Killengren

Killengren er på vei til Grimstad for å støtte alle de berørte.

Foto: Sara Johannessen / Scanpix

Politidirektør Ingelin Killengreen er dypt berørt over at en politimann døde i tjeneste natt til torsdag.

– Dette er en dyp tragedie som ikke skal skje. Først og fremst for den nærmeste familien, men også for kollegaene som var med den avdøde da det skjedde og for alle andre kollegaer i politiet. Det er en tragedie når noen dør i tjeneste, sier hun.

Drar til Grimstad

Politidirektøren er nå på vei ned til Agder politidistrikt for å uttrykke sin dype sorg over det som har skjedd.

– Det er viktig å støtte opp om de ansatte i politidistriktet i denne situasjonene. Derfor reiser jeg ned for å snakke med dem og for å vise at vi både bryr oss om dem og gjerne vil hjelpe dersom det er mulig å hjelpe slik situasjonen er. sier Killengren.

Hvordan kan dere hjelpe?

- Først og fremst er det et spørsmål om å snakke med dem som har vært involvert og støtte dem i stuasjonen, sier Killengren.