Stengel ødela for Start

START - VÅLERENGA 2-3 (1-1): Det så ut til å gå mot poengdeling på Sør Arena. Så dukket Hermann Stengel opp rett før slutt.

Start-Vålerenga

Vålerenga slo Start 3-2 i Kristiansand.

Seks minutter før full tid fikk Daniel Braaten ballen på 16 meteren. Han kjempet seg gjennom Start-forsvaret og kom alene med Start-keeper Håkon Opdal.

Keeperen klarte ikke å holde ballen. Det var da Hermann Stengel dukket opp og sendte Vålerenga i ledelsen foran egne supportere. Opdal ropte etter frispark, men scoringen ble godkjent.

Dermed tok Vålerenga sin andre seier for sesongen og topper nå eliteserien. Start gikk på sitt første tap denne sesongen.

Det var gjestene fra Oslo som kom beste i gang på Sør Arena. Etter bare fire minutter sendte nemlig Ghayas Zahid Vålerenga i ledelsen.

To minutter før pause svarte sørlendingene da Espen Børufsen utlignet for Start.

I andre omgang så Start ut til å sikre alle poengene. Matthias Vilhjalmsson sendte gultrøyene i ledelsen åtte minutter ut i omgangen.

Men Vålerenga slo tilbake med en gang. Deshorn Brown utlignet for Vålerenga bare to minutter senere.

Lett å få flyskrekk av dette - men det finnes råd 00:41