NRK Meny
Normal

Nå blir det StartDonald's

Nå finner du fotball og hamburger på samme meny.

McDonald's

Det blir ikke en egen McStart, men McDonald's-kundene kan nå tjene penger på å kjøre Start-billetter på fast-food-restauranten.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

Fotball og hamburgere er ikke en kombinasjon du vanligvis finner på menyen i norske restauranter. Men Start og McDonald’s inngår nå et samarbeid som gjør at billetter til Starts hjemmekamper kan kjøpes på McDonald’s-restauranter i Kristiansand, Arendal og Grimstad.

Christer Paulsen sammen med Starts maskot, Gulrik.

Christer Paulsen sammen med Starts maskot Gulrik.

Foto: Øivind Eskedal

Målet er å få flere tilskuere på Sør Arena, sier leder for bedriftsmarkedet i Start Toppfotball, Christer Paulsen.

– Jeg synes det er positivt av vi lager et slikt samarbeid. McDonald’s er jo en stor aktør innen idrett allerede, så dette synes vi er veldig spennende.

– Ikke billigere billetter

– Er det snakk om å selge rabatterte billetter til McDonald's-kunder?

– Nei, det er det ikke. Vi vil gjøre tilgjengeligheten til biletter bedre. Samtidig vil det bli en rabbattert totalpris på biletter og burgermeny.

Sør Arena

Start prøver å selge flere billetter ved å inngå samarbeid med McDonald's-restaurantene på Sørlandet.

Foto: Egeland, Geir Ingar / Geir Ingar Egeland/NRK

– Men vi har allerede rabattert billettene så mye fra i fjor, og vi ønsker å være ryddige overfor de som allerede har kjøpt billetter på Sør Arenda, så fra vår side er det ikke rabattert pris, men samlet sett vil du spare penger, sier Paulsen.

McDonald's Agder går også inn som sponsor i tilegg til samarbeidet om billetter.

– Vi synes det er morsomt og viktig å støtte opp om lokale initiativer, og vi har hatt stor suksess med slike samarbeid tidligere, sier Alf Olav Øye i McDonald’s Agder.