Fyll og vold i natt

Politiet sparket og slått av rabiat kvinne, og to personer brakt til sykehus etter slagsmål. Skyting og beslag av TNT i Vågsbygd.

Politi
Foto: Håkon Eliassen / NRK

Mye vold mot politiet

Det ble en hektisk natt for politiet i begge Agder-fylkene. Fyll, bråk og krangling gjorde at det ble mer enn nok å henge fingrene i.

Blant annet ble to personer brakt til sykehus etter slagsmål i Kristiansand sentum, den ene var bevisstløs med slagskader i hodet.

Politiet måtte også bryne seg på hissige festdeltakere i Songdalen, hvor en kvinne beit politiet i leggen. Det var mye fyll med små barn tilstede, og barnevernet ble tilkalt.

Mer vold mot politiet ble det i Kristiansand da en tjue år gammel kvinne sparket politiet i ansiktet. Hun ble pågrepet og satt i arresten.

I tillegg ble det beslagslagt våpen og TNT i Kjos Haveby i Vågsbygd, etter at festdeltakere ble beskutt av hissig nabo. Politiet grep inn og beslagla mannens våpen.

Politiloggen

2118 Kristiansand: Melding om knivtrussel i en bolig på Lund. Mannen ble overrasket da han kom inn et åpent vindu og var i ferd med å stjele en sekk. En liten slosskamp og kniven ble fratatt mannen. Mannen stakk fra stedet på sykkel. Fikk med seg sekken, inneh. en bærbar pc. Mannen skal være kjent med navn, 43 år gammel fra Kristiansand. Foreløpig ikke påtruffet.


2140 Kristiansand: Hånes UP har stoppet en bil i fartskontroll på E 18. Fører hadde så mange prikker i førerkortet fra tidligere at han nå mistet førerkortet.
Mannen er 43 år gammel fra Søgne.


2311 Kristiansand: Hyl og skrik fra en adresse i sentrum. To personer har kommet inn og slår ned andre folk i leiligheten.
Da politiet kommer ligger det to personer, tilsynelatende hardt skadd på gulvet. Slagskader fra hodet. En er bevissløs og en delvis beviss.
Ambulanse er på vei til stedet.


2316 Grimstad: To gutter som drev skadeverk, veltet søppeldunker m.m. ved Odden-senteret ble pågrepet av politiet. Pålagt å rydde opp etter seg før foreldre ble kontaktet. To 15 år gamle gutter fra Grimstad.

0025 Vestre Strandgate: Kristiansand Mann 21 år fra Vennesla blir så sint for å bli bortvist fra et utested at han truer med å ta dørvaktene med kniv. Politiet er på stedet etter kort tid og pågriper vedkommende. Ikke funn av kniv, men han anmeldes for truslene og innsettes i arresten.


0031 Løvold Arendal :Full mann møter på dør til hus hvor ingen kjenner han. Vil ikke gå. Politiet til stedet og mannen er så full at han har tatt feil hus. Han har også tatt feil gate, men er heldigvis i rett by og politiet kjører han hjem. Men han må pusse tennene og legge seg selv.


0046 Kirkgaten Arendal: Vold mot offentlig tjenestemann. Beruset danske bli tilsnakket da han urinerer på offentlig sted. Fortsetter urineringen bak politibilen og sparker en politimann i beinet. Anmeldes for både urinering og vold og innsettes i arresten


0053 Høllen brygge Søgne: Mann stanset av vekter etter at han har stjålet bankterminalen til restauranten. Har muligens også ødelagt den. Vil ikke oppgi personalia og politiet må til stedet.


0053 Songdalen: Husbråk og melding om rasering av inventar. Politiet rykker ut. Blir tatt imot av dame som bor i huset som hisser seg opp over politiets tilstedeværelse. Beit en politimann i beinet. Alle voksne personer meget beruset. Små barn tilstede. Barnevernet tilkalt. Dame anmeldes for vold mot politiet. Innsettes i arresten.


0053 Vesterveien ved Samsen Kristiansand : Tynnkledd eldre beruset mann tas hånd om av politiet da han trenger hjelp for å komme videre. Kjørt hjem.


0135 Vågsbygdveien Kjosbukta: Beruset mann funnet i veikanten av forbipasserende. Vekket til liv. Sjangler midt i veien videre. Tas hånd om av politiet og transportert hjem.


0140 Kjos haveby Vågsbygd: Festdeltakere kom ut av hus. Nabo kjeftet og smelte pga bråk. Avfyrte et skudd. Politiet tilkalt og pågrep mistenkte. Tatt beslag i alle hans våpen. I tilegg ble det funnet TNT og tenner som ble beslaglagt. Mistenkte pågrepet og innsatt i arresten.


0230 Tollbodgata Kristiansand: Rabiat dame 20 år fra Kr.sand sparket politiet i ansiktet. Pågrepet og innsatt i arresten.


0236 Farsund: Legemsbeskadigelse. Mann 23 år fra Farsund funnet kraftig forslått. Kjørt med ambulanse til sykehus. Politiet etterforsker saken videre. Ingen foreløpig pågrepet.


0239 Pir 6 Kristiansand: Dørvakt slått til av gjest. Ble truffet da hun kom til i annen slosskamp. Mulig det kommer anmeldelse. Ingen pågrepet.


0242 Hotell i Kr.sand Slosskamp inne på hotellet. Den ene personen i besittelse av litt amfetamin og litt marihuana. Kjøres inn i arresten.


0259 Øvrebø: Uvedkommende på en veranda. Politiet innbringer en overstadig beruset mann og setter han til tørk i arresten.


0354 Torggata Lyngdal: Jente20 år slått ned. Kjøres med ambulanse til sykehus. Etterforskes.


0412 Dalen-saltrød Arendal: Promillekjøring. Bil rundt på taket. Fører 21 år fra Arendal mistenkes for promillekjøring og tas med til lege for blodprøve. Bilen må taues inn etter at den er snudd.