Spilte slåball på fotballtreninga

Det ble en humørfylt og leken trening, da Start-spillerne prøvde noe nytt i dag.

Video bdf6e2e1-35fa-4d42-9ef7-5650634bfd31.jpg

SE VIDEO: Det ble bom, bom, og atter bom da Start-spillerne prøvde noe nytt i dag. Likevel ble det en humørfylt trening.

Glenn Andersen

Start-kaptein Glenn Andersen hadde det gøy på trening i dag, da Start-laget fant fram balltre og liten ball.

Foto: Geir Ingar Egeland / NRK

– Det var litt spesielt at vi spilte slåball i dag. Jeg har ikke spilt slåball siden 5. klasse, tror jeg, sier Start-kaptein Glenn Andersen.

Etter en begredelig dag i går, der Start tapte 3–0 mot Mjøndalen, var det klart for en litt lettere trening enn normalt for Start-laget i dag.

– Vi er selvfølgelig misfornøyde og forbannet på oss selv etter tapet i går, men vi kan ikke få gjort noe med det nå. Vi må se mot Glimt-kampen på mandag og humøret skal vi klare å få opp. Vi må fortsette å trene og ha troa på det vi gjør, sier Jesper Mathisen.

– Er det OK å få en sånn smell, så man våkner?

– Nei, jeg skulle gjerne gått gjennom sesongen uten tap, men når vi først fikk smellen, så må vi bruke den til noe positivt. Vi er revansjesugne og det var vi allerede da vi satte oss på bussen hjem i går. Vi var alle enige om at dette var flaut og dette kan vi ikke være bekjente av, sier Mathisen.

– Tunge bein og hoder

Jesper Mathisen

Jesper Mathisen lurer på hva de som så på Start-treninga i dag tenkte om Start-spillernes lek.

Foto: Geir Ingar Egeland / NRK

– Vi har gjort andre ting enn det vi pleier i dag. Nå har vi spilt mye kamper i det siste og har tunge bein og tunge hoder, så nå er det viktig å få løst opp og trent godt inn mot kampen mandag.

– Hvordan var treninga i dag?

– Det var gøy. Det skal ikke mye til før vi har det gøy. Men jeg lurer på hva de som har sittet på kontorene her i dag sier om hva vi har holdt på med. De sier vel, «ikke rart at de taper kamper når de spiller brentball og kaster frisbee på trening». Men nå har vi gjort det i dag, og så skal vi trene hardt resten av uka og bli klare, sier Mathisen.

Gleder seg til Bodø/Glimt

Glenn Andersen sier Start ble tent av at Mjøndalen–som de strengt tatt burde slått–sendte dem hjem som slakt.

Mons Ivar Mjelde

Start-trener Mons Ivar Mjelde lover god fotball når Start møter Bodø/Glimt på Sør Arena.

Foto: Geir Ingar Egeland / NRK

– Det skal Bodø/Glimt få svi for når de kommer hit mandag. Nå hadde de en god kamp hjemme mot Sandefjord, men jeg skal love dem at de ikke får en lett match her.

Også trener Mons Ivar Mjelde lover fulltreffere mot Bodø/Glimt, og en langt større innsats fra Start, når de møter serielederne fra nord.

– Å møte de som ligger på topp, det inspirerer oss. Hjemme på Sør Arena har vi vært gode i det siste, og dette har et snev av eliteserie over seg. Det er gode lag som møtes, så motivasjonen er det ikke noe som helst galt med, sier Mjelde.