Sparket og bet politimann

En mann ble voldelig mot politiet da han skulle pågripes. Det er en av nattas hendelser som rapporteres i politiets logg.

Politiuniform

En politimann ble sparket, bitt og spyttet på av en mann som skulle pågripes i natt. (Illustrasjonsfoto)

Foto: Vegard Wivestad Grøtt, / NTB scanpix

Søgne, kl. 23.49: Melding om at en moped skal ha kjørt inn i en bil ved drosjeholdeplassen på Tangvall. Ingen blir skadet. Det viser seg at mopeden er tyvlånt. Mopedisten er 15 år gammel og alkoholpåvirket. Han fremstilles for utåndingsprøve hos politiet.

Kristiansand, kl. 01.46: To unge menn på 15 og 19 år pågripes på Odderøya for bilbrukstyveri. Bilen er stjålet i Kristiansand tidligere i natt. De to pågrepne oppholdt seg i nærheten av den parkerte stjålne bilen. 19-åringen anmeldes etter at han sparket, bet og spyttet på en politimann under pågripelsen.

Kristiansand, kl. 02.01: Politiet får melding om en beruset mann i veinanen på Østre Ringvei. Politiet drar dit og mannen ender med å ta drosje det siste stykket hjem.

Flekkefjord, kl. 02.01: En politipatrulje stopper føreren av en personbil. Han kjører piratdrosje, ifølge politiet. Han erkjenner forholdet og anmeldes.

Kristiansand, kl. 03.24: En sovende mann må fjernes av politiet fra en bensinstasjon i Vestre Strandgate. Han får hjelp til videre transport i drosje.

Farsund, kl. 04.04: Det kommer melding om knust rute på en ungdomsskole. Politiet rykker ut til skolen og sikrer spor. Det er foreløpig uvisst om noen har vært inne på skolen eller om noe er stjålet derfra.