Sørlandet sykehus Kristiansand
Foto: Per-Kåre Sandbakk

Sørlandet sykehus

 • Ikke råd til å gjenåpne basseng

  Sørlandet sykehus har ikke penger til å gjenåpne varmtvannsbassenget i Arendal som ukentlig brukes av 60-80 brukere. Det sier direktør Nina Mevold. – Vi håper derfor brukerne ser seg om etter alternativer, som eksempelvis Frolandia i Froland.

  Nina Mevold 2
  Foto: Siv Kristin Sællmann / NRK
 • Stenger varmtvannsbasseng

  Sørlandet sykehus stenger varmtvannsbassenget ved sykehuset i Arendal med umiddelbar virkning. Grunnen er dårlige forhold ved toaletter og dusjfasiliteter for pasienter og besøkende, noe som øker risikoen for smittespredning, ifølge sykehuset..

  Sørlandet sykehus Arendal
  Foto: Morten Rosenvinge / NRK
 • Ny hjertebehandling

  Hjertesviktpasienter skal få økt sjanse til å overleve gjennom en ny behandling ved Sørlandet sykehus. Sykehuset har fått godkjent bruk av Impella implantering. Dette er verdens minste hjertepumpe, som settes inn i venstre hjertekammer via lysken.

  PCI-senteret Arendal
  Foto: Leif Dalen / NRK
 • 550 barn behandlet for fedme

  Gjennom tilbudet «Smart Livsstil» har 550 barn og unge fra Agder de siste fire årene blitt behandlet for fedme ved Sørlandet sykehus, skriver Fædrelandsvennen. Tre av fire deltakere i behandlingstilbudet oppgir at de opplever en positiv effekt.

 • Kunst for barn på sykehuset

  Sykehuset i Flekkefjord vil gi barn en bedre opplevelse når de er innlagt til behandling. Derfor er den lokale kunstneren Frank Øverland hentet inn til å tegne fargerike og morsomme bilder på veggene.

  Sykehuset i Flekkefjord vil gi barn en bedre opplevelse når de er innlagt til behandling. Nå er en lokal kunstner engasjert til å tegne fargerike og morsomme bilder på veggene.
Sykehuset i Flekkefjord vil gi barn en bedre opplevelse når de er innlagt til behandling. Nå er en lokal kunstner engasjert til å tegne fargerike og morsomme bilder på veggene.
Borghild Mathisen - pårørende psykiatri