NRK Meny
Normal

Sommerhit på Sørlandstoppen

Venke Knutson prøver seg på Sørlandstoppen 16. mai med "Holiday". Hør årets sommerhit på P1 klokka 16.03

Venke Knutson
Foto: Stian A.W. Knutson

Den friske sommerlåta "Holiday" tror vi har potensiale til å bli en sommerhit og er skrevet av Jan Kask og hans makker Peter Ågren.

Venke Knutson (28) slo gjennom med et brak i 2004 og debuterte med albumet "Scared".  Hun toppet VG-lista i 2005 med låta "Just a minute". og er en gammel kjenning for Sørlandstoppens lyttere. 

Venke har bakgrunn fra menighetskor og er utdannet lærer, men har nå tatt seg permisjon fra lærerjobben i Oslo for å prøve seg som artist på heltid og kun konsentrere seg om musikken framover.

Hun pendler for tiden til Trondheim hvor hun spiller inn sitt nye album som kommer i sommer. Hun var nylig i Los Angeles for å spille inn video til "Holiday" hvor vi får se henne i en noe mer glamorøs versjon enn tidligere.  Hun skal turnere rundt i landet i sommer for å promotere denne sommerlåta.

 

 

 

Venke Knutson
Foto: Stian A.W. Knutson

 Poplåt fra Birkeland utfordrer gladjazz fra Randesund

Dagens varierte Sørlandstoppliste toppes for tiden av Rabbersvigen Jazzforsamling fra Randesund, etterfulgt av Knoxbee fra Grimstad,  Draumir fra Flekkefjord, Syntax-E med Thom Hell fra Kristiansand og Erlend Ropstad fra Vennesla/Kristiansand.  Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på neste ukes liste.

Stemmeliste

 

 

Rekkefølge for SMS-avstemning til 16.mai begynner fredag 11.mai og fram til programslutt

1. Rabbersvigen Jazzforsamling, Kristiansand/Jazz me Blues

2. Knoxbee, Grimstad/Mitch

3. Draumir, Flekkefjord /Black Smoke

4. Syntax-E, Kristiansand/I don't believe

5. Erlend Ropstad, Vennesla/My Third Cup

6. Venke Knutson, Birkeland/Holiday