NRK Meny
Normal

Leter videre etter savnet kvinne på tirsdag

Søket etter den 26 år gamle kvinnen som har vært savnet i Vennesla siden torsdag, er avsluttet for dagen uten at det er blitt gjort funn.

Lensmann John Thomas Homme.

Det ble mandag lett langs elva Otra.

Letemannskapene søkte mandag i og rundt elva Otra.

– Etterforskningen av saken fortsetter, og det blir trolig gjennomført nye søk på dagtid tirsdag, sier operasjonsleder Sverre Birkeland i Agder politidistrikt til NTB.

Kvinnen ble sist sett i Blåveisstien i Vennesla rundt klokken 17 torsdag 10. desember. Hun skulle gå fra en venn i Blåveisstien til familie i Rakkestad, en distanse på 3–4 kilometer.

Søker langs elva

Ifølge politiet kom det inn flere tips og observasjoner i helgen.

– Vi er fortsatt interessert i opplysninger om hvor hun kan befinne seg og observasjoner etter torsdag klokken 17, sier lensmann John Thomas Homme i Vennesla og Iveland.

Det blir nye søk langs Otra fra Vennesla og sørover mot Kristiansand. Det kan også være aktuelt med nye søk i terrenget.

– Det vi ikke rakk i dag, fortsetter vi med i morgen, sier lensmannen.

Spennende tips

Han opplyser også at de jobber med å gå igjennom tips fra publikum, samt andre opplysninger som må verifiseres.

– Noen av tipsene er svært konkrete og spennende om hvor hun skal være observert, sier Homme.

Kvinnen er 165 centimeter høy, har halvlangt rødbrunt hår og er lys i huden. Hun var iført en blå/lilla boblejakke, mørke bukser, brune støvletter samt en rød og hvit lue og skjerf i samme farger.

Politiet gikk søndag fra dør til dør i nabolaget der hun sist ble observert, uten resultater. Politi og mannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret søkte også etter kvinnen lørdag.