NRK Meny
Normal

Slått ut av førstedivisjonslag

ØIF Arendal tapte 28-29 mot førstedivisjonslaget Follo på hjemmebane onsdag kveld. De regjerende mesterne er dermed allerede ute av årets cup.

Per Carsten Michelsen

Sportslig leder Per Carsten Michelsen. (Arkiv)

Foto: Leif Dalen / NRK

– Follo kom med et ungt og energisk lag. De slo oss fult fortjent. Våre gutter virket ikke som de var helt til steder i dag. Å gi 80-90 prosent holder ikke på dette nivået, sier sportslig leder i ØIF Arendal, Per Carsten Michelsen.

Arendalittene vant både serien og cupen i fjor. Det er dermed en real cupbombe at laget gikk ut allerede i dagens åttendedelsfinale, mot Follo som spiller i en divisjon lavere en sørlendingene.

– Ja, dette var en skikkelig skrell. I teorien skal ikke slikt skje, men de var bedre enn oss i dag og vant fullt fortjent, sier Michelsen til NRK etter kampen.

Beklager til fansen

Klubben hadde ambisjoner om å gjenta fjorårets suksess med å vinne cupen også i år.

– Det er skikkelig surt. Nå er det mange skuffede spillere og ledere, og ikke minst skuffede tilskuere som hadde fortjent mye bedere. Det er bare å beklage til alle som følger med oss. Dette var en veldig dårlig kveld for håndballen i Arendal, slår Michelsen fast.

– Ikke i nærheten av vårt nivå

Follo ledet med tre mål til pause og vant til slutt 28-29 i Arendal. Trener Marinko Kurtovic var ikke fornøyd med lagets innsats.

– Det er vi som gjorde Follo gode. Vi var ikke i nærheten av nivået vårt, sa Kurtovic til Agderposten etter kampen.