Slåsskamp med kniv og baseballkølle

Promillekjørere har krasjet, ungdommer har slåss og noen har skutt fyrverkeri mot et asylmottak. Agder-politiet har hatt nok å gjøre i natt, viser politiloggen.

Slagsmål i Kristiansand sentrum.

Politiet kom raskt til da det kom melding om slåsskamp blant ungdommer i Kristiansand i natt.

Foto: Elisabeth Grosvold / NRK

Kristiansand, kl. 22.22: Politiet får melding om slåssing mellom flere ungdommer utenfor McDonald's i Kristiansand sentrum. Politiet kommer raskt til og ingen blir fysisk skadet. En 16-åring blir fraktet til barnevernsvakta etter at det viser seg at han er i besittelse av en kniv og en baseballkølle.

Songdalen, kl. 00.06: Asylmottaket på Birkelid melder om uvettig bruk av fyrverkeri fra en sølvgrå bil. Meldingen går ut på at det virker som om det skytes mot selve mottaksbygningene. Politiet sjekker området uten å se noe til bilen. Ingen blir skadet.

Kristiansand, kl. 01.01: I Rådhusgata blir en mann i begynnelsen av 20-årene pågrepet etter å ha hoppet på taket på en parkert bil. God observasjon fra en vekter gjør at politiet pågriper mannen etter tre minutter. Etterhvert viser det seg at det er skader på flere biler. Mannen blir satt i arresten.

Kristiansand, kl. 01.11: I Markens gate oppstår det slåsskamp mellom to menn i begynnelsen av 20-årene. Begge to sendes hjem av politiet og det blir opprettet politisak på slagsmålet.

Arendal, kl. 01.15: En mann i midten av 20-årene blir pågrepet i Tollbodgaten og satt i arresten etter å ha forulempet politiet. Han skjelte ut en politipatrulje uten grunn.

Arendal, kl. 01.16: I sentrum kommer politiet over en overstadig beruset 16 år gammel gutt. han blir kjørt hjem til foreldrene.

Kristiansand, kl. 01.27: I Tollbodgata blir en 40 år gammel mann bortvist fra sentrum etter at han har opptrådt truende mot vakter på et utested.

Grimstad, kl. 01.32: I Juskestredet blir en mann på 22 år pågrepet. Han har ikke etterkommet politiets pålegg om å holde seg borte fra byen etter en krangel med vakter på et utested. Under pågripelsen skjeller han ut en politimann og blir også anmeldt for dette.

Arendal, kl. 01.47: En mann pågripes for kroppskrenkelse mot en kvinne og for å ha hindret en politimann i å gjøre jobben sin. Mannen blir arrestert. Det blir politisak av episoden, som vil bli etterforsket videre ved Arendal politistasjon.

Kristiansand, kl. 02.15: En mann på 30 år bortvises fra sentrum. Han er beruset og aggressiv mot dørverter på flere skjenkesteder.

Kristiansand, kl 02.27: I Vestre Strandgate blir en mann i begynnelsen av 30-årene bortvist fra sentrum resten av natten etter krangel og generellt dårlig oppførsel i beruset tilstand.

Mandal, 02.39: På Skarpeneset kjører en bil inn i en parkert bil. To personer stikker fra stedet. og poltiiet leter etter dem. Det blir kun mindre skader på bilene. Etter en stund blir en mann i 30-årene pågrepet og mistenkt for promillekjøring. Han må ta utvidet blodprøve og får førerkortet beslaglagt.

Kristiansand, kl. 02.43: En 45 år gammel mann pågripes for å ha forulempet politiet og for skremmende oppførsel i beruset tilstand. Mannen gjorde nazi-hilsen til både politiet og personer i området rundt Markens gate.

Kristiansand, kl. 02.59: I Markens gate bortvises tre menn i 20-årene fra sentrum etter et slagsmål. Ingen ble skadet som følge av tumultene.

Vennesla, kl. 03.20: En 32 år gammel mann pågripes på Vikeland etter å ha tatt kvelertak på en tilfeldig kvinne, Kvinnen blir ikke skadet, men er skremt av hendelsen. Mannen kjøres til arresten i Kristiansand og det blir politisak av episoden.

Farsund, kl. 04.28: På Lundeveien kjører en bil inn i et tre. Sjåføren stikekr av, men blir etter kort tid pågrepet av politiet, som mener han fremstår beruset. Han kjøres til legevakt for blodprøve og førerkortet beslaglegges.