Slaget om Aust-Agder endte 1–1

Lokaloppgjøret i førstedivisjon mellom Arendal Fotball og FK Jerv endte uavgjort

Arendal-Jerv

Supporterne fra de to byene i Aust-Agder hadde gledet seg lenge til å se spillerne sine slåss om tittelen «fylkets beste lag». Allerede etter 10 minutter fikk de se blod.

Arendals Petar Rnkovic fikk smake Jervs Glenn Andersens albue i en duell og måtte på sidelinja for å få lappet sammen hodet.

Det gikk greit, sier Rnkovic til NRK etter kampen.

Arendals Petar Rnkovic måtte få behandling på sidelinjen etter å ha møtt FK Jervs Glenn Andersen i en duell.

Ny Rnkovic-scoring

Det meste skjedde på midtbanen i den første halvtimen av kampen. Det ble som ventet en stillingskrig med mange tøffe dueller og få målsjanser.

Så glad ble Arendal-trener Knut Tørum da Petar Rnkovic stanget inn 1–0 til hjemmelaget.

Men etter 38 minutter fikk hjemmefansen på Myra i Arendal endelig noe å juble for. Arendal fikk frispark på høyre side midt på Jervs banehalvdel.

Jacob Rasmussen pumpet ballen inn i feltet. Og nettopp arendalittenes 38 år gamle toppscorer, Petar Rnkovic, steg til værs og plasserte ballen lekkert i mål med pannebrasken.

Spissens fjerde scoring for sesongen sikret Arendal 1-0-ledelse til pause.

Petar Rnkovic scoret mål og fikk kutt i hodet under lokaloppgjøret mellom Arendal og Jerv.

Se intervjuet med Arendals Petar Rnkovic.

Lind utlignet

Da dommeren blåste i gang andreomgangen fikk vi se et helt annet Jerv-lag. Det tok kun 30 sekunder før Grimstad-laget skapte sin første sjanse, men skuddet fra Andreas Hagen gikk like utenfor Arendals mål.

Jerv fortsatt å presse på og fikk flere sjanser til å utligne, men forsøkene gikk enten utenfor eller rett på keeper.

Men etter 68 minutter fikk Jerv endelig lønn for strevet.

Arendal-keeper Anders Gundersen glapp ballen ut av hendene etter et innlegg og Jervs Aleksander Lind pirket ballen i mål.

– Det er alltid godt å score, men jeg skulle gjerne sett at vi scoret flere mål. Jeg føler dette var en kamp vi burde ha vunnet, sier Lind til NRK.

For Jerv fortsatte trykket mot Arendals mål, men det ble ingen flere scoringer på Myra.

Slaget om Aust-Agder endte 1–1.

Jervs Alexander Lind var skuffet etter kampen mot Arendal.
Intervju med Knut Tørum etter lokaloppgjøret mellom Arendal og Jerv.