Hopp til innhold
Marte Olsbu
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Skiskyttere fra Sørlandet

Oppsummert

Skiskyttere fra Sørlandet i aksjon nasjonalt og internasjonalt.

 • Marte Olsbu Røiseland gleder seg til et normalt liv

  Skiskytteren Marte Olsbu Røiseland fra Froland ser frem til å leve mer normalt etter at hun nå har lagt opp som utøver. Fredag var hun og mannen Sverre Olsbu Røiseland gjest i NRK-programmet Lindmo.

  Olsbu fortalte der at hun gleder seg til sitt nye liv der hun ikke trenger tenke så mye på konsekvenser av alle småting.

  – Nå skal jeg klemme alle og ikke være redd for å bli syk. Jeg skal spise masse god mat og sove lenge, forteller hun i programmet.

  Marte Olsbu Røiseland legger opp som skiskytter. Calle H. Larsen er kongen av skjult kamera. PST-sjef Beate Gangås kommer. Musikk Ane Brun.
 • Mange vil ha statue

  Politikere i Froland skal nå vurdere hvordan de skal hedre Marte Olsbu Røiseland, som i helgen gikk sitt siste verdenscuprenn. Mange i hjembygda vil ha skiskytterstjernen på sokkel.

 • Ikke pallplass på Olsbu Røiseland

  Marte Olsbu Røiseland skjøt to bom på sprinten i Holmenkollen og havner ikke blant topp ti.

  – Det var et tøft renn for min del, med skikkelig tunge forhold i løypa. Det var et slit fra start til slutt i dag, dessverre, sier skiskytteren til NRK.

  I morgen går frolendingen sitt aller siste renn, før hun legger opp som skiskytter.

  Marte Olsbu Røiseland
  Foto: NTB/Reuters
Marte Olsbu Røiseland legger opp som skiskytter. Calle H. Larsen er kongen av skjult kamera. PST-sjef Beate Gangås kommer. Musikk Ane Brun.
Pressekonferanse med Norges Skiskytterforbund