Marte Olsbu
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Skiskyttere fra Sørlandet

Oppsummert

Skiskyttere fra Sørlandet i aksjon nasjonalt og internasjonalt.

 • – Vi er glade på Martes vegne

  Foreldrene til Marte Olsbu Røiseland sier det har vært en glede å følge med på datteren under VM. – Vi er glade på hennes vegne og for at hun nådde målet hun satte seg for et par år siden, sier far Kjetil Bjørn Olsbu.

 • Blomster til stolte gullforeldre

  Marte Olsbu Røiselands foreldre ble tatt imot av fylkesordfører Arne Thomassen da de ankom Kristiansand lufthavn Kjevik. Helga og Kjetil Bjørn Olsbu er strålende fornøyd med innsatsen til datteren under VM i skiskyting i Anterselva.

  Helga og Kjetil Bjørn Olsbu på Kjevik
  Foto: Hans Erik Weiby / NRK
 • Sandstormen forsinker gullheltene

  Sandstormen på Kanariøyene rammer nå også indirekte de norske skiskytterne som skal hjem fra VM i Anterselva. NRK får opplyst at charterflyet med Marte Olsbu Røiseland og co. er hele seks timer forsinket p.g.a. sandstormen på Kanariøyene.

  VM i skiskyting i Anterselva. Marte Olsbu Røiseland
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • VM-suksess ga millioninntekt

  Marte Olsbu Røiseland ble VM-dronning i Anterselva, og det merker hun også på bankkontoen. Skiskytteren fra Froland dro inn 994 000 kroner i premiepenger i løpet av de elleve VM-dagene hvor hun tok fem gull og to bronsemedaljer.

  Marte Olsbu Røiseland etter VM i skiskyting i Anterselva
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Gull til Norge og Olsbu Røiseland

  En strålende sisteetappe av Marte Olsbu Røiseland sørget for at Norge vant kvinnenes stafett under skiskytter-VM i dag. Olsbu Røiseland har nå tatt fire gull og to bronse på seks distanser i VM.

Marte Olsbu Røiseland må nøye seg med to bom på siste stående i VM.