Normal

Siren og katten Bodil Erna tar nettet med storm

Siren Axelsens noe originale julegave til besteforeldrene får enorm oppmerksomhet på nett. Til nå har over en halv million mennesker likt det de har sett.

Kattebilde

Siren Axelsens (21) julegave til besteforeldrene har vakt oppsikt.

Foto: Siren Axelsen

I julegave til sine besteforeldre denne julen, lagde Siren Axelsen en plakat med bilde av seg selv og katten «Bodil Erna».

– Min mormor liker hverken katter eller det faktum at jeg har farget håret blått. Da måtte dette bli julegaven til henne og bestefar, humrer 21-åringen fra Flekkerøy utenfor Kristiansand.

Over en halv million «likes»

Besteforeldrene, som bor i Spydeberg, fikk gaven da familien var samlet til juleselskap på Flekkerøy. Sirens gave til besteforeldrene var den aller siste som ble pakket opp julaften.

Ifølge Siren lo besteforeldrene godt da de fikk se hva som var inni.

Siren benyttet anledningen til å ta et bilde av mormor og bestefar med plakaten mellom seg. Deretter la hun ut bildet på nettsiden 9gag.com, som så delte det på sin private side på Instagram.

Det var da det tok helt av. Bildet er spredt om en rekke virale nettsteder. Mange har delt bildet og så langt har det fått over en halv million «likes».

– Sykt gøy

At gaven som kostet Siren 400 kroner å lage, skulle få så stor oppmerksomhet, hadde hun ikke trodd.

Plakat

Siren lagde motivet på plakaten selv.

Foto: Siren Axelsen

– Dette er min humor. Da jeg lagde den, lo jeg sammenhengende i over 20 minutter. Det er sykt gøy å se at det er mange andre som også synes dette er morsomt, sier hun.

I tillegg til «likes» har det også kommet mange kommentarer. Siren selv har ikke rukket å lese så mange ennå, men har observert at det er noe som går igjen.

– De fleste kommenterer at de har lyst til å lage slike bilder selv med sine egne dyr, sier hun.

Håper på en plass i garasjen

Nå har Sirens besteforeldre tatt med seg plakaten hjem til boligen i Spydeberg. Når bestemor Odrun Wiersholm får spørsmål om hva hun synes om plakaten, svarer hun:

– Siren er nydelig, men jeg er redd for katter.

Siren Axelsen

Siren ga katten navnet som falt henne inn da hun så den første gang. Det ble Bodil Erna.

Foto: privat

Ifølge Wiersholm er det ennå ikke bestemt hvor plakaten skal henges opp.

Barnebarnet har ingen forhåpninger om at den skal få en sentral plass i bestemorens hus.

– Bestemor er veldig nøye når det kommer til interiør, noe som gjør det hele mer morsomt. Jeg håper at de henger den opp i garasjen, slik at folk kan se den når de kommer på besøk, sier hun.