NRK Meny
Normal

Seier betyr opprykk for Jerv

Hvis fotballklubben Jerv vinner over Pors Grenland på lørdag, rykker de opp i 1. divisjon. Da blir laget det eneste fra Sørlandet i divisjonen.

Jerv - Arendal Fotball
Foto: Svein Sundsdal/NRK Sørlandet

Lørdag spilles en viktig fotballkamp på Levermyr stadion i Grimstad.

Pedersen
Foto: Per-Kåre Sandbakk

Trener for FK Jerv, Steinar Pedersen, mener det er vel fortjent og sier stemninga i laget er god.

– Stemninga i laget har vært veldig god gjennom hele sesongen. Vi gleder oss masse til kampen og skal framstå like offensive og glade som vi har gjort hele sesongen. Dette gleder vi oss til, sier Pedersen.

– Hva tenker du om at dere har nådd så langt i år?

– Vi har kommet dit vi er i dag gjennom hardt arbeid over tid. Det har sakte, men sikkert gått i riktig retning og vi har tatt de stegene vi har ønsket. Det er vel fortjent at vi er i den posisjonen vi er før kampen i morgen.

Er motivert for opprykk

– Spillerne er motiverte og inspirert av situasjonen vi er i. Jeg synes de har taklet det å ligge i topp over så lang tid på en fantastisk måte.

Også Pedersen gleder seg til kampen, som han håper skal ende med opprykk.

– Jeg gleder meg masse til kamp. Det er en mulighet som ligger foran oss som vi ønsker å benytte oss av. Vi har forberedt oss godt gjennom hele uka og er klare, sier treneren.

– Dere møter nedrykkstruede Pors. Blir det lett match?

– Det kommer til å bli en tett og jevn affære, men jeg er trygg på at vi skal vise oss fra vår beste side og gjøre det veldig vanskelig for Pors. At de er i den situasjonen de er i, viser bare at her lever det helt inn.

Håper på mange på tribunen

Pedersen sier interessen og forventningene fra omverdenen har økt i takt med Jervs suksess. Men laget lever godt med høye forventninger, og treneren håper at mange tilskuere kommer på Levermyr.

– Jeg håper det kommer masse folk på tribunen og er med på å lage dette til en bra happening for gutta. Støtten fra tribunen er alltid kjempeviktig.

– Når det kom drøyt hundre mennesker fra Grimstad for å støtte oss mot Fram borte forrige helg, håper jeg de kommer tilbake og tar med seg venner og kjente til Levermyr lørdag.