NRK Meny
Normal

Se og hør Sørlandssendinga på nett og radio

Lurer du på hvordan det ser ut når NRK Sørlandet lager direkte radio? I dag kan du både se og hør oss på nett fra klokken 1403 til 1700!

I dag sendes NRK Sørlandets radiosending direkte fra Mandal. Dette er den første av i alt tre adventsendinger som sendes fra henholdsvis Mandal, Risør og Evje.

– Vi skal ha tre sendinger utendørs hver torsdag i adventstida, og da håper vi mange kommer innom oss, det sier redaksjonssjef i NRK Sørlandet, Marianne Rimstad Nordvik.

Hver torsdag i desember drar vi til henholdsvis Mandal, Risør og Evje. Sendingene sendes direkte på nettsiden vår nrk.no/sorlandet.

– Vi vil møte dere!

Det er første gang at lytterne av Sørlandssendinga får se radiosendingen på ettermiddagen direkte.

– Torsdag er vi Mandal på det nye kjøpesenteret og vi gleder oss til å møte lytterne våre der de bor, sier Rimstad Nordvik.

Programleder for sendingen er den meget rutinerte Håvard Raustøl som mange av Sørlandssendingens lyttere kjenner igjen fra morgensendingene.

Tom Nicolai Kolstad, Håvard Raustøl

Programleder Håvard Raustøl og produsent Tom Nicolai Kolstad er i julestemning foran sendingen fra Mandal torsdag 4. desember.

Foto: Asbjørn Odd Berge / NRK

– Det å bringe studio ut der folk er, trolig med en eim av julegløgg og bakst i gatene, det gleder jeg meg veldig til, sier en entustiastisk Raustøl.

Med på lagene hver torsdag er en produsent, en utegående reporter og teknisk personell.

– Nå kan publikum endelig få se hvordan det er når vi lager direkte radio, og det beste er om folk der ute vil delta.

Det sier redaksjonssjef Rimstad Nordvik, som understreker at målet er å formidle den gode førjulsstemningen som er på Sørlandet nå.

– Vi har fått mange invitasjoner til julemorro, og i Mandal blir det musikalske innslag, baking og vår reporter Knut Knudsen Eigeland skal ut på glattisen, avslutter hun.

NRK Sørlandet sin radiosending sendes direkte på nett torsdag fra klokken 1403 til 1700.

Send oss ditt bilde fra Mandal på mailadresse sorlandet@nrk.no eller via Instagram med emneknagg nrksørlandet.