Målfest i andre omgang sikret videre spill

Start fikk en treg start i Larvik, men i andreomgang tok tempoet seg opp. Sølendingene vant og er klare for tredje runde i cupen i fotball.

Fram Larvik - IK Start 0-3

Start møtte 2. divisjonslaget Fram Larvik i den andre runden i cupen.

Det ble en målfattig førsteomgang, med stillingen 0-0 til pause. I andre omgang løsnet det imidlertid for Start, og 72 minutter ut i kampen sørget Chidiebere Nwakali for ledelse til bortelaget.

Start fram

To på rappen

Deretter dominerer Start, og kun to minutter senere skyter Robert Sandnes inn kveldens andre mål.

Fem minutter senere, 81 minutter inn i kampen, smeller Eirik Wichne inn kveldens tredje mål. Fram Larvik har ikke mange krefter de siste minuttene og det ender til slutt med en overlegen seier til Start.

Spiller Kristoffer Ajer og starttrener Steinar Pedersen om kampen

Flere spillere ute

Start spaserte seg til avansement i den første runden da Donn fra Kristiansand ble slått 8-0. Fram Larvik, som trenes av tidligere Start-spiss Petter Belsvik, vant 3-0 over Fløy fra Flekkerøy.

Vestfoldlaget leder sin 2. divisjonsavdeling, mens Start er tabelljumbo i Eliteserien.

Start må klare seg uten skadede Espen Hoff, Andreas Hollingen, Daniel Aase og Uduak Idemokon i Vestfold.