NRK Meny
Normal

Se «dødserne» kaste seg fra ti-meteren

Lørdag var finalen i «dødsing» under arrangementet Sup & Stup.

Lørdag kveld var det finale i dødsing under Lillesands Sup & Stup arrangement.

Fra et timetersstillas i havna i Lillesand «dødset» i kveld deltakere fra hele Norge i Sup & Stup, til publikums store fornøyelse.

Det var tett av båter og fremmøtte til det årlige arrangementet som samler noen av

Sup og Stup 2016

Det var nærmere 500 båter i Lillesand lørdag kveld for å se Sup & Stups finale i «dødsing».

Foto: Odd Rømteland/NRK

landets mest vågale til «dødsing».

Arrangementet er ifølge arrangøren Norges største vannsportfest, og samlet lørdag ettermiddag flere tusen i Lillesand havn.

500 båter

Sup & Stup begynte på onsdag og har engasjert hundrevis av mennesker i ulike vannsportaktiviteter, som til slutt endte i kveldens finale i «dødsing».

– Vi har ikke telt opp ordentlig, men det er anslagsvis 500 båter her og mange tusen mennesker, noe vi er ekstremt fornøyd med, sier daglig leder Bjørn Heldal.

Daglig leder i Sup & Stup Bjørn Heldal

Daglig leder i Sup & Stup Bjørn Heldal var strålende fornøyd med årets gjennomføring av vannsportfesten i Lillesand havn.

Foto: Odd Rømteland/NRK

Han sier at hele arrangementet har gått helt problemfritt, og til tross for mye dårlig vær denne sommeren på Sørlandet, har Sup & Stup fått bra vær under nesten hele arrangementet.

«Alkohol bak rattet og få flytevester»

Det var ikke bare positive nyheter å melde fra Sup & Stup. Redningsselskapet observerte mange båtførere som drakk alkohol og mange som ikke brukte flytevest i Lillesand havn.

Laster Twitter-innhold