Savnet i tre år

Familien ber folk komme med tips så de får svar på hva som har skjedd.

Ann-Helen Karlsen

Ann-Helen Karlsen hat vært savnet i over tre år. Familien ber om hjelp til å finne henne.

Foto: Privat

Trebarnsmoren Ann-Helen Karlsen fra Lillesand har nå vært savnet i over tre år.

Familien ber nå folk komme med tips i saken, skriver VG.

Kvinnen hadde problemer med narkotikamisbruk, og ble sist sett sammen med et ukjent par i et villastrøk i Stavanger 6. mars 2005.

Frykter hun ble drept

Både politiet og familien frykter at trebarnsmoren ble drept mens hun var på besøk i Stavanger og denne uka tok familien igjen belastningen det er å gå ut i mediene for å be folk som kan vite noe om å kontakte politiet.

- Akkurat nå er det ikke så viktig for meg hvem som har gjort det. Det viktigste er at vi finner henne og at vi kan få en grav å gå til. Slik det er nå kommer vi ikke i gang med sorgprosessen, sier Ann-Helens søster, Torhild Karlsen til avisa.

Fant spor i leilighet

Politiet klarte å spore trebarnsmoren til en leilighet i et stille boligstrøk i Tananger utenfor Stavanger. Der skal hun ha oppholdt seg sammen med en mann og en kvinne. I avhør har de to forklart at de natt til 6. mars sovnet og da våknet var Karlsen borte.

Akkurat nå er det ikke så viktig for meg hvem som har gjort det. Det viktigste er at vi finner henne og at vi kan få en grav å gå til.

Torhild Karlsen

Et vitne så en gang før klokka fire om natta at Karlsen sto på gata utenfor huset sammen med et par. De to hun var i leiligheten sammen med avviser at det var dem.

Ingen siktet i saken

Politiet klarte aldri å identifisere hvem lillesandskvinna sto sammen med på gata den natta. I februar 2006 oppgav politiet etterforskningen etter Karlsen.

Ifølge politiinspektør Ernst Kr. Rossebø i Rogaland politidistrikt ble det aldri tatt ut noen siktelser i forsvinningssaken.

- Skal vi komme videre er vi avhengige av å få inn nye opplysninger, sier Rossebø, til VG.