Sarpsborg klarte uavgjort etter målfest

Det er duket for en spennende sesongpremiere i 1. divisjon når Sarpsborg 08 tar imot Start på Sarpsborg stadion. Begge lagene som rykket ned fra eliteserien i fjor, har mål om direkte opprykk i år.

Roar Johansen og Mons Ivar Mjelde

Sarpsborg 08-trener Roar Johansen og Start-trener Mons Ivar Mjelde hadde begge troen på sitt eget lag før sesongpremieren.

Slik var kampen:

90 min: Kampen er slutt, og det endte 4-4 etter en forrykende kamp.

90+5 min: Sarpsborg 08s Øyvind Hoås prøver seg på en «Maradona»-scoring. Slår ballen i mål med hånda på et innlegg og får fortjent et gult kort av dommer Helgerud.

90+2 min: Sarpsborg 08 utligner på overtid. Mehmed Divanovic får sette ballen i mål. 4-4!

56 min: Sarpsborg 08 svarer igjen! 3-4 ved innbytter Nicolay Solberg Nok en gang glipper markeringene i Start-forsvaret, og Solberg kan skyte fra 7 meter.

55 min: Målene raser inn på Sarpsborg stadion. Denne gangen er det Start som har en frekk cornervariant. Solomon Owello er umarkert og får ballen rett utenfor 16-meteren. Han banker ballen i mål og stillingen er 2-4.

53 min: Martin Wiig scorer igjen. Får nok et nydelig innlegg å jobbe med. Wiig har plassert seg fint i boksen og setter ballen i mål med hælen! 2-3.

48 min: Sarpsborg 08 svarer. Martin Wiig får et flott innlegg og kommer foran Start-forsvaret. Keeper Johnny Kristiansen er sjanseløs mot headingen fra 5 meter. 1-3.

47 min: Vilhjalmson scorer igjen! Denne gangen får han ballen fra Espen Hoff og setter ballen i mål via keeper. 0-3.

45 min: Start klart best frem til pause.

31 min: Matthias Vilhjalmson dobler ledelsen for Start. Ernest Asante la inn etter et av flere fine løp på høyrekanten. Vilhjalmson stusser ballen inn i det lengste hjørnet med hodet. 0-2.

6 min: Start går i ledelsen ved Espen Søgård. Midtbanespilleren header i nærmeste krysset etter corner.

0 min: Kampen er nå i gang i Sarpsborg.