NRK Meny
Normal

Rolig påske-inngang for politiet

Politiet på Agder måtte ikke ut på de største sakene natt til skjærtorsdag. Ifølge politiloggen ble det likevel litt å ta tak i.

Politi

Politiet hadde en rolig inngang til påsken. (Illustrasjonsfoto).

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Klokken 01.00, Flekkefjord: Politiet får inn melding om en bil som kjører vinglete ved Loga. Bilen kjører i retning Rogaland, og Rogaland politidistrikt blir varslet.

Klokken 01.07, Arendal: Politipatrulje stanser og kontrollerer en bil på Stoa. Det ble funnet mindre mengder hasj i bilen. Tre personer blir pågrepet og anmeldt.

Klokken 01.38, Mandal: Vakter på en pub i Store Elvegate melder om amper stemning på stedet. Da politiet kommer var bråkmakerne borte.

Klokken 02.40, Arendal: Politipatrulje ber om ambulanse for en person som har ramlet og slått seg ved Friergangen. Mannen blir sendt til legevakta.

Klokken 02. 59, Kristiansand: En politipatrulje stanser en bil i Kjosdalen der sjåføren mistenkes for promillekjøring. Mannen fremstilles for blodprøve.

Klokken 03.36, Mandal: En politipatrulje stanser en mannlig sjåfør av en personbil i Halseveien fordi det er mistanke om kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Det er også mistanke om annen rus. Mannen kjøres til legevakt for utvidet blodprøve. Mannen blir anmeldt, og førerkortet beslaglagt.

Klokken 0517, Arendal: Politipatrulje stanser en mannlig sjåfør av en personbil i Gamle Songevei. Føreren er beruset og kjøres til legevakten for å ta blodprøve. Mannen blir anmeldt, og førerkortet beslaglagt.

Klokken 09.07, Kristiansand: En åpenbart ruset person innbrakt fra NSB i Kristiansand. Personen var i besittelse av mindre mengder narkotika.

Klokken 09.25, Søgne: Politiet melder om tyveri fra en garasje i Stauslandsvingen i Søgne. Det er stjålet en sykkel og matvarer fra en fryser.