NRK Meny
Normal

Fersk artist RobiE prøver seg på Sørlandstoppen

RobiE er nykommer på Sørlandstoppen onsdag 22.april med "When it's raining diamonds".

Robie
Foto: Line Mari Kristiansen

NRK Sørlandet mottar mye musikk fra både amatører og etablerte musikere som vil prøve musikken sin på Sørlandstoppen. Denne gang har juryen gleden av å presentere en helt fersk sørlandsartist for våre lyttere.

RobiE

Bak artistnavnet RobiE finner vi Robert Egra fra Farsund som nå er i ferd med å etablere seg i Kristiansand. I slutten av februar ble hans debut-cd "When it's raining diamonds" med 10 låter lansert på markedet . Vi har valgt tittelmelodien som er en fengende pop/rock låt som utfordrer til Sørlandstoppen. En video av låten er for tiden under produksjon.

RobiE har en særegen stemme og lager radiovennlig musikk som har fått mange lovord. Han komponerer musikken og lager alle tekstene selv.

Robie
Foto: Line Mari Kristiansen

Musikkinteressen våknet for alvor da han fikk sin første gitar av bestefaren i ung alder og har siden underholdt slekt og venner før han nå ønsker å nå et større publikum med sin musikk.

Robert Egra spiller selv rytme- og elektrisk gitar samt mandolin på cd'en. På bass finner vi Kent Morgan Johnsen som også er produsent. Ellers medvirker Kristian Møllesjø på tangenter og Alf Slettetveit på elgitar og mandolin.

Pop utfordrer countryrock

RobiE utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av PG & Frank fra Kristiansand etterfulgt av Melkesyra fra Arendal, Merry November fra Risør/Kristiansand, Pony the Pirate fra Mandal og Rebina fra Vennesla.

Stemmeliste

1. I know everything / PG & Frank
2. Toralf og Nils / Melkesyra
3. Purely on Cloud 9 / Merry November
4. Walk the Shame / Pony the Pirate
5. My Lullaby / Rebina 6. When it’s raining diamonds / RobiE