Reo-Coker om 1. divisjonsspill: – Ikke en nedtur

Nigel Reo-Coker opplever det ikke som en nedtur å spille for Start. Han uttrykker stor takknemlighet overfor Steinar Pedersen som signerte ham, og ikke minst har troa på ham.

Nigel Reo-Coker debuterer for Start

Her debuterer Nigel Reo-Coker for Starts topplag.

Foto: Oddleif Løset / NRK

Kun takknemlig

– Jeg har vært ute av spillet lenge. Jeg har mye fotball igjen i kroppen, og det er en flott mulighet for meg å kunne spille igjen, sier 32-åringen fra Croydon i Storbritannia.

Tidligere har han spilt for blant annet Ipswich, Wimbledon, West Ham og Aston Villa. På spørsmålet om det oppleves som en nedtur å spille i Norge var han rask i svaret:

– Nei, nei. Ikke i det hele tatt. Fotball er fotball.

Ikke bare et stoppested

Han ser heller ikke på 1. divisjonsklubben som et kortvarig stoppested på vei til noe bedre, skal vi tro engelskmannen.

Nigel Reo-Coker såg ikkje ut til å trivast på benken.

Det virker ikke som Nigel Reo-Coker trives som benkvarmer.

Foto: Oddleif Løset / NRK

– Jeg gir 100 prosent til klubben og laget. De har ambisjoner om å rykke opp, og det tror jeg kan bli en realitet når jeg ser på det generelle nivået på laget og kvalitetene trenerne har vist.

I det åttifjerde minuttet i lørdagens kamp mot Florø ble Reo-Coker byttet inn for Gudmundur Kristjánsson. Han beskriver det som veldig gledelig å endelig ha debutert for A-laget, og ser frem til å utvikle seg i takt med Start.

– Jeg tar bare en kamp om gangen. Dette snakket vi om før jeg signerte. Jeg har hatt en god dialog med administrasjonen.