NRK Meny
Normal

PostScriptum nykommer på Sørlandstoppen

Vi presenterer en gammel kjenning for Sørlandstoppens lyttere nemlig bandet PostScriptum med frontfigur Petter Kjus Skippervold fra Lillesand med den energiske rockelåta "Garbage Man".

PostScriptum
Foto: Hugo Lande

PostScriptum har nettopp lansert en singel "Garbage Man" i forkant av deres debut-cd som ventes utgitt i april. Denne singelen ble sluppet til tyske radioer allerede i oktober i fjor og førte til at PostScriptum holdt sin første konsert på tysk jord som ble en stor suksess. 

PostScriptum

PostScriptum ble et band i forbindelse med by:Larm i Stavanger i 2005 hvor de ble lagt merke til og booket til Quart Festivalens største scene.  Bandet består av frontfigur, vokalist og gitarist Petter Kjus Skippervold fra Lillesand, Knut Bjørnar Asphol/gitar, Arnfinn Stautland/bass og Stig Værnes/trommer.

Spellemann show 2006

PostScriptum
Foto: Hugo Lande

Det ble utlyst en konkurranse for band i forbindelse med Spellemann-utdelingen og av 500 innsendte demoer vant PostScriptum og fikk sjansen til å spille på Chateau Neuf for en samlet platebransje sist lørdag. Som ekstrapremie får bandet et samarbeid med det svenske stjernestudio Murtyn Music som vil invitere PostScriptum til Sverige og gi den talentfulle gruppa veiledning av en av deres dyktige musikkprodusenter.

Lillesand utfordrer Grimstad

PostScriptum utfordrer Sørlandstopplista som i dag toppes av Tony fra Grimstad, etterfulgt av Melkesyra fra Arendal, Britt Enny Haugland fra Åseral, Marte Wulff fra Kristiansand og Trym Bjønnes fra Hovden. Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista.

Stemmeliste

Rekkefølge for SMS-avstemning til 7.februar begynner fredag 2.februar og fram til programslutt

1. Tony/Free World

2. Melkesyra /Sangen om Øystein Grødum

3. Britt Enny Haugland/River

4. Marte Wulff/Accident

5. Trym Bjønnes/Fade away

6. PostScriptum/Garbage Man