NRK Meny
Normal

Urørt-vinner Pony The Pirate nykommer på Sørlandstoppen

Gruppa Pony The Pirate er nykommer på Sørlandstoppen onsdag 15.april med låta "Walk the Shame"

Pony The Pirate
Foto: Solveig Selj

Årets Urørt 09

Pony The Pirate er et åttemannsband, hvorav fire er gift med hverandre. Vokalist og bassist er Joakim Johannessen fra Mandal og låten ble innspilt i hr. og fru Johannessens hus i Vennesla. NRK P3 kaller bandet for Norges nye pophelter og de ble nylig kåret til vinner av NRK Urørt 2009. De har i februar fullført en 4-ukers vellykket turné sammen med årets Zoom-vinner og gjestet da Kristiansand og Grimstad.

Festivaljobber og platekontrakt

Festivalbookingen i Norge er i full gang og Quart, Øya og Slottsfjell er allerede i boks. Bandet gjorde stor lykke på årets by:Larm med fulle hus på Rockefeller i Oslo. Pony The Pirate har nå skrevet kontrakt med det store plateselskapet Sony BMG om to album. Den første singel er låta "Walk the Shame" som vi presenterer på Sørlandstoppen.

Pony The Pirate utfordrer Sørlandstoppen

som for tiden toppes av PG & Frank fra Kristiansand, etterfulgt av Merry November fra Risør/Kristiansand, Melkesyra fra Arendal, Rebina fra Vennesla og Helene Bøksle fra Mandal. Sørlandstoppens jury avgjør, sammen med lytternes egne poeng, rekkefølgen på lista.. Du kan forhåndsstemme på din lokale musikkfavoritt på SMA.

Stemmeliste

1. PG & Frank / I know everything
2. Merry November / Purely on Cloud 9
3. Melkesyra / Toralf og Nils
4. My Lullaby / Rebina
5. Var jeg en vind / Helene Bøksle 6. Pony the Pirate / Walk the Shame