Politinatta: Bråk, fyll og vold

Politihunden måtte snuse opp ungdommer som lagde kvalm, en person ble funnet sovende i veien, en redningsaksjon måtte settes i gang og flere personer måtte arresteres på grunn av fyll og bråk.

Politiloggen

Natt til søndag var en travel natt for politiet.

Dette er politiets noterte oppdrag natt til søndag på Sørlandet:

Vennesla 04.45: Tyveri fra en butikk på Vikeland. Gjerningsmannen syklet fra stedet. Forholdet blir anmeldt av butikken og følges opp lokalt.

Kristiansand 03.16: Ei 20 år gammel kvinne kontakter politiet og hevder at en 39 år gammel mann har knekt en av tennene hennes og slått henne. Det er ifølge politiet uvisst om forholdet blir anmeldt.

Grimstad 03.02: Ei kvinne finner en ukjent og åpenbart beruset mann som har satt seg inn i bilen hennes. Han vil ikke gå. Politiet sørger for at han kommer seg hjem.

Kristiansand 02.58: En 19 år gammel mann blir pågrepet etter en løpetur i sentrum. Han er mistenkt for tyveri av diverse varer fra en butikk. Han blir arrestert og politiet opprettes sak.

Mandal 02.46: En 21 år gammel mann blir tatt hånd om etter å ha blitt funnet overstadig beruset liggende i veien ved Marnarkrysset på E39.

Kristiansand 02.37: En 24 år gammel mann innbringes til arresten etter slagsmål i Markensgate. Politiet oppretter sak.

Arendal 02.29: En 35 år gammel mann pågripes og settes i arrest etter at han i beruset tilstand har knust bakruten på en parkert bil i sentrum. Politiet oppretter sak.

Risør 02.29: En 26 år gammel mann bortvises fra sentrum for resten av natta etter ufin oppførsel.

Arendal 02.29: Politiet få melding om forsøk på innbrudd i Skiveien og at flere unge gutter har stukket fra stedet. En politihund følger spor og fem ungdom i 15 – 16 årsalderen blir funnet på en adresse. De erkjenner å ha oppført seg dumt og skremmende ovenfor personene i Skiveien, men forklarer at det ikke var et innbruddsforsøk.

Kristiansand 02.29: En 33 år gammel mann arresteres i sentrum på grunn av mistanke om bruk og besittelse av narkotika. Han må avgi urinprøve og anmeldes for forholdet.

Kristiansand 02.19: To menn slåss i Dronningensgate og politiet bortviser den ene, en 21-åring, fra byen. Den andre parten var forsvunnet fra stedet.

Kristiansand 02.05: En beruset mann er truende mot vakter på et hotell og nekter å oppgi personalia til politiet. Han arresteres og anmeldes.

Arendal 01.49: Det kommer klage på høy musikk fra 20–30 russebiler på Storenes. Politiet pålegger russen å dempe seg.

Kristiansand 01.40: Ei 24 år gammel kvinne innbringes til arresten og anmeldes for besittelse av mindre mengder hasj.

Kristiansand 01.21: En 22 år gammel mann arresteres i sentrum for besittelse av mindre mengder amfetamin. Han framstår som påvirket, ifølge politiet.

Lyngdal 01.13: En 26 år gammel mann blir bortvist fra Ren restaurant fordi han er beruset og ufin mot de ansatte.

Kristiansand 00.50: En 28 år gammel mann blir bortvist fra sentrum etter at han ropte ukvemsord etter politiet og var til sjenanse for øvrige gjester på en restaurant i sentrum.

Søgne 00.30: En 19 år gammel mann falt i 00.30-tida i sjøen ved Kjeøya i Søgne. Blant annet redningsskøyta og luftambulansen søkte etter mannen, som ble funnet nedkjølt og kjørt til legevakta for sjekk. Han framsto som tilnærmet uskadd, melder politiet.

Lindesnes: En person ble lørdag kveld funnet forslått i nærheten av rundkjøringen på E39 på Vigeland i Lindesnes. Personen ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

Farsund 23.45: Klage på festing og høy musikk fra båt som ligger i Farsund gjestehavn. Politiet på stedet og pålegger dem å holde nattero.

Kristiansand 23.32: En person ble slått eller sparket på Odderøya. Personen er kjørt med ambulanse til legevakten for en sjekk. Gjerningsmannen er pågrepet av politiet.