NRK Meny
Normal

Politiloggen: Vold preget natten

Politiet har hatt en travel sommernatt.

Politi i Arendal

Her er politiet fra en tidligere natt i Arendal.

Foto: Leif Dalen / NRK

00.40, Kristiansand: Tre personer var i slagsmål på Gjestehavna, men da politiet kom til stedet var slagsmålet avsluttet.

00.44 Kristiansand: En politipatrulje kommer over mann som var slått ned. Personen blir kjørt til legevakten av politiet. Skadeomfanget er ukjent.

01.49 Kristiansand: En person som tidligere er vist bort fra sentrum blir pågrepet av politiet etter å ha laget bråk på en restaurant. Personen blir kjørt i arresten og blir anmeldt for bråket.

02.14 Kristiansand: En person ble slått ned utenfor en restaurant i Vestre Strandgate og politiet ba om at en ambulanse hentet personen. Den fornærmede hadde fått flere slag i ansiktet, men ble ikke alvorlig skadet. Gjerningsmannen er ukjent for politiet.

02.31 Tvedestrand: En fører av en personbil ble stoppet, og mistenkes for å ha kjøret i ruset tilstand. Føreren blir kjørt til legevakt for blodprøve.

02.31 Kristiansand: To personer løp fra en taxi i Vestre Strandgate etter å ha ødelagt speilet i bilen. Politiet har lett etter personene.

03.13 Kvinesdal: En kvinne ble slått av en tidligere samboer. Kvinnen ble ikke alvorlig skadet, men fikk klærne ødelagt. Den tidligere samboeren ble senere pågrepet og kjørt i arresten.

04.20 Arendal: To personer barket sammen i slagsmål i sentrum. Da politiet kom til stedet var det rolig mellom personene, og de ble vist bort fra byen.

03.54 Lindesnes: Politiet fikk melding at tre personer hadde blitt utsatt for vold av flere gjerningsmenn. Da politiet kom til stedet sammen med ambulanse var gjerningsmennene forlatt stedet. En person ble kjørt til sykehus med mulige bruddskader og to personer ble kjørt til legevakt.