NRK Meny
Normal

Politiloggen: Slagsmål, fyll og hærverk av juletrær

Etter en stille og rolig julaften natt, braket det derimot løs natt til lørdag, noe som ga politiet mye å gjøre på Agder.

Politiet i Kristiansand

Det har vært nok å gjøre for politiet i de fleste byene på Sørlandet, inkludert her i Kristiansand. (Arkivfoto).

Foto: Tor Saltrøe / NRK

Natt til 2. juledag er for mange forbundet med en tur på byen. Det har resultert i en travel natt for politiet som oppsummerer natten slik:

Laster Twitter-innhold

01.46, Rykene: En privat fest utartet seg, politiet ble tilkalt til stedet, og festen ble løst opp. I forbindelse med festen oppdaget også politiet at en person hadde kjørt i beruset tilstand, og tok beslag i en 32 år gammel manns førerkort.

01.55, Grimstad: Politiet stoppet en mann mistenkt for promillekjøring. Mannen som er 50 år, får beslaglagt førerkortet og må ta blodprøve, opplyser politiet.

02.00, Arendal: En drosjesjåfør ble frastjålet lommeboken og vekslepengene han hadde i bilen, en sum på rundt 3.000 kroner.

02.13, Arendal: Politiet kommer i sentrum over en mann med et kutt i pannen, og kjører mannen til legevakt for behandling. Det er usikkert om forholdet vil bli anmeldt.

02.15, Grimstad: Det brøt ut slagsmål i en privat bolig mellom to menn i 20-årene. En mann på 22 år ble kjørt til legevakten med knekt nese, og en mann på 20 år ble pågrepet for slagsmålet.

02.22, Kristiansand: En mann på 31 år oppfører seg dårlig i sentrum, og blir bortvist fra byen da han er overstadig beruset. Mannen nekter å etterkomme politiet, og innbringes deretter til arresten og anmeldes.

02.36, Mandal: En 24 år gammel mann ble pågrepet for kroppsskade etter å ha slått en 38 år gammel mann med et glass i ansiktet. 38-åringen måtte sy ti sting i ansiktet, og 24-åringen ble kjørt til arresten i Kristiansand.

03.00, Mandal: To unge menn på 19 og 23 år ble pågrepet av politiet da de var overstadig beruset i sentrum. Den ene hadde veltet flere juletrær i sentrum og hoppet på en annen person. Den andre neket å fjerne seg fra en restaurant i sentrum etter tre pålegg fra politiet. Begge ble kjørt i arresten.

03.49, Grimstad: To menn på 21 og 28 år var involvert i et slagsmål, og ble tatt hånd om av politiet. Det er ukjent om slagsmålet blir anmeldt, men den ene mannen blir kjørt til legevakt for en sjekk.

04.23, Arendal: En hest vandrer løst langs veien på Kirkeveien i Kolbjørnsvik på Hisøy uten eier.

06.15, Kristiansand: Åtte store hydrauliske maskiner og mye elektrisk verktøy er stjålet fra bedriften Hydraspec i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen. Bedriften anslår at verdier for 2 millioner kroner er borte.