Politiloggen: Natt preget av fyll og bråk

Politiet har rykka ut til mye trøbbel ved utesteder i Arendal og Kristiansand natt til søndag.

POLITI
Foto: KYRRE LIEN / SCANPIX

Arendal kl. 0443: Melding om husbråk. Kvinne påført lettere skader etter vold utført av mannen. Kvinnen er kjørt legevakt i ambulanse. Mannen er pågrepet og politiet har opprettet sak.

Lillesand kl. 0330: En bil har kjørt utfor veien på E 18 ved Verven. Det har vært svært glatt. Sjåføren er uskadd.

Nedre Tyholmsvei, Arendal kl. 0219: Mann bortvist av politiet fra Arendal sentrum resten av natta etter å ha vært til sjenanse for andre.

Nedre Tyholmsvei, Arendal kl. 0223: Overstadig beruset kvinne, passasjer i drosje, tas hånd om av politiet. Ikke i stand til å ta vare på seg, og kjørt i arresten.

Grimstad sentrum kl. 0210: Mann bortvist av politiet fra Grimstad sentrum for resten av natta etter å ha laget bråk i kø til utested.

Tollbodgata, Kristiansand kl. 0209: Mann pågripes og kjøres i arrest . Blir anmeldt for å blande seg opp i politiets arbeid.

Markens gate, Kristiansand kl. 0147: Kranglete og beruset mann tatt hånd om av politiet. Kjørt i drukkenskapsarrest.

Langbrygga, Arendal kl. 0129: Mann bortvist av politiet fra Arendal sentrum resten av natta etter ordensforstyrrelse på utested.

Tollbodgata, Kristiansand kl. 0120: Mann i krangel med dørvakter på utested. Politiet til stedet. Fikk pålegg om å forlate stedet, etterkom ikke dette. Kjørt i arrest og anmeldt.

Strandgata, Lillesand kl. 0112: Melding om slagsmål. Seks involverte. To politiptrauljer sendt, men det er rolig på stedet når politiet ankommer.

Markens gate, Kristiansand kl. 0059: Politipatrulje har kommet over to 15 år gamle gutter i sentrum . Blir kjørt hjem til foreldre.

Arendal sentrum kl. 0113: Politiet pågrep mann i besittelse av narkotika på utested. Spyttet politimann i ansiktet ved pågripelsen. Mannen er kjørt i arrest.

Friergangen, Arendal kl. 0048: Politiet kom over overstadig beruset mann. Ikke i stand til å ta vare på seg selv. Kjørt drukkenskapsarrest. Mannen blir anmeldt for å ha forulempet politiet.

Dronningens gate, Kristiansand kl. 0019: Mann 33 år anmeldes for drikking på offentlig sted.

Vestre Strandgate, Kristiansand kl. 0018: Bråk på utested. En person bortvises av politiet fra sentrum.

Nyli, Arendal kl. 0010-0030: Politipatrulje har avholdt trafikkontroll. 10 kontrollerte, i ngen forelegg.

Farsund kl. 0014: Drosjesjåfør melder om vanskelig passasjer . Politiet bistår, og kjører han hjem .

Hisøy, Arendal kl. 0010: Huseier kommet hjem fra ferie. Melder om innbrudd i boligen. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse. Brutt opp vindu. Stjålet sølvtøy og smykker. Det er sikret spor på stedet.

Tollbodgata, Kristiansand kl. 2359: Dørvakter har tatt hånd om en gjest som lager bråk. Politiet på stedet. Mann bortvist fra sentrum av politiet etter ufin oppførsel. Dørvakter vurderer å anmelde forholdet.

Tollbodgata, Kristiansand kl. 2353: Slagsmål utenfor utested. En person pågrepet av politiet. Kjørt i arrest. Anmeldes for ordensforstyrrelse.

Bygland kl. 2115: RV 9 ved Neset camping. Bil av veien. Ung gutt og jente i bilen. Fører er uskadd. Passasjer har litt vondt i håndleddet.