Politiloggen: Mye slåssing på byen

Det har vært mye fyll og uro i flere sørlandsbyer i natt. – Vi har bortvist en rekke personer etter krangling og ufin oppførsel, sier politiet.

Tinghuset og politistasjonen i Kristiansand

Flere personer havnet i løpet av natten i arresten her på politihuset i Kristiansand.

Foto: Hans Erik Weiby / NRK

Klokken 23.15: En person pågripes og innbringes arresten i Mandal, etter å ha sparket og spyttet på vaktene på et utested.

Truet vakter

Klokken 00.04: En 26 år gammel mann pågrepet i Markensgate i Kristiansand og satt i arresten etter å ha oppført seg truende mot vakter ved minst to utesteder i byen. Forholdet anmeldes.

Klokken 00.17: En 16 år gammel jente innbrakt til politiet for sjekk av personalia. Hun hadde forsøkt å komme inn på utested ned falsk legitimasjon.

Klokken 00.31: Slagsmål mellom to brødre i 30- og 40-årsalderen på Sjølingstad. Den ene kjørt til legevakt for sjekk – den andre kjørt hjem.

Klokken 01.00: 26 år gammel mann pågrepet og innsatt i arresten etter krangel og klammeri med dørverter på utested i Kristiansand. Mannen anmeldes for forholdet.

Klokken 01.15: Mann på 21 år innbrakt til arresten etter bråk og utagerende oppførsel på legevakten i Kristiansand.

Laster Twitter-innhold

Sovnet i taxi

Klokken 01.38: En taxi kjører til politistasjonen med full passasjer som har sovnet i bilen. Mannen settes i «fyllearresten».

Klokken 01.48: 44 år gammel stanset for kontroll av UP. Han pågripes mistenkt for ruskjøring, samt for besittelse av mindre mengder hasj.

Klokken 02.21: En 27 år gammel mann I Juskestredet i Grimstad ble slått av en ukjent person slik at nesen trolig brakk. Mannen ble brakt til legevakt, og anmelder forholdet.

Klokken 02.27: Noen har stukket hull i et dekk på en bil i på Vanse på Lista. En mann i 40-årene har stukket fra stedet. Politiet oppretter sak.

Klokken 02.28: En 32 år gammel mann i Vestre Strandgate i Kristiansand pågripes, mistenkt for kjøring i ruset tilstand. Fremstilles for utvidet blodprøve. Mannen kunne ikke vise gyldig førerkort.

Klokken 02.56 En 20 år gammel mann i Grimstad sentrum er slått i ansiktet av mann på 21 år. Gjerningsmannen ble bortvist fra sentrum og forholdet vil blir anmeldt.

Laster Twitter-innhold

Slått ned på byen

Klokken 03.37 En 22 år gammel mann i Rådhusgata i Kristiansand er slått ned av mann på 21 år. Mannen har kutt i hodet og blir behandlet av helsepersonell. Gjerningsmannen har stukket fra stedet. Forholdet vil bli anmeldt.

Klokken 03.38: Tre menn på 22, 22, og 31 år blir bortvist fra Kristiansand sentrum etter tilløp til slåssing.

Klokken 04.45. Tyveri av sort Mercedes E220 CDI på Slettheia i Kristiansand.

I tillegg forteller politiet om flere tyverier og skadeverk. Og at det har vært meldt om mye støy og høy musikk som politiet ikke har hatt kapasitet til å ta hånd om.

Klokken 08.50: Politiet får melding om to personer som snoker rundt på Idda på Grim i Kristiansand. Politiet påtreffer en, men det skal ikke være tegn til at noe er tatt fra stedet eller at noen er skadet.