Politiloggen: Mann brakk nesa på 18 år gammel jente

Flere damer slåss i Markens, mann tok kvelertak på politiet og noen har trolig kasta stein fra ei gangbru, slik at den traff frontruta på en buss. Politiloggen natt til søndag 26. mars.

Politi

Politi i Arendal sentrum. (Arkivfoto)

Foto: Håkon Eliassen / NRK

0727: Kristiansand: Vesterveien, retning øst. Trafikkuhell. Bil har kjørt inn skilt/midtrabatt. Politiet er på stedet.

0417 Lillesand: Kroppskrenkelse. Mann 23 har skallet ned mann 21 i sentrum. Ingen større skade,og gjerningsmann er kjent. Anmeldelse opprettet.

0351 Kristiansand: Slagsmål mellom flere damer i Markens. En 22-åring kvinne pågrepet og innbrakt til arresten. Anmeldes for ordensforstyrrelse og utskjelling av tjenestemennene på stedet.

0159 Arendal: Klammeri på et utested i sentrum. En 28 år gammel mann skal ha vært truende og utaggerende og kjøres arrest. Sak opprettes.

0113 Hovden: Mann 22 år er bortvist fra utested resten av natta etter krangel med vakter.

0108 Kristiansand: Koppskrenkelse på utested i sentrum. 20-åring mann 20 har slått ei 18 år gammel kvinne i ansiktet, trolig nesebrudd. Mannen er kjørt i arrest og dama til legevakta. Sak opprettes.

0103 Kristiansand, Ytre Vågsbygd: Mann 20 år pågrepet og siktet for vold mot offentlig tjenestemann da han tok kvelertak på en av politiets mannskaper i forbindelse med en pågripelse. Ingen skade på tjenestemannen.

0102 Kristiansand, Tinnheiveien: Buss har fått stein i frontruta, som trolig er kastet ned fra gangbru på stedet. Ingen personer å se på stedet og ingen vitne. Det skal ha skjedd et tilsvarende forhold tidligere i uka, og politiet er interessert i tips.

0051 Kvinesdal: En 33 år gammel mann er fratt førerkortet etter å ha kjørt i 76 km i 50 km sone. Sak opprettes.

0043 Kristiansand sentrum: Mann 28 år bortvist fra sentrum etter krangel med vakter på utested.

0022 Kvinesdal: UP har beslaglagt førerkortet til en 21 år gammel mann, som er målt til 112 km i 50 km sone med laser. Sak opprettet.

0010 Arendal sentrum: Mann 33 år forsøkt bortvist fra sentrum etter krangel med vakter på diverse utesteder. Nekter å etterkomme og kjøres til drukkenskapsarresten. Sak opprettet.

2349 Kristiansand, Prestvikveien: Mann 35 år er kjørt hjem og bortvist fra sentrum resten av natta da han forsøkte å ta seg om bord i båt på stedet. Svært beruset.