Hopp til innhold

Politiloggen: Kvinne ranet og dyttet i bekk

Politiet i Agder har hatt mange oppdrag natt til søndag.

Politiets operasjonssentral i Agder

Det har vært en hektisk natt for politipatruljene i natt.

Foto: Per-Kåre Sanbakk / NRK

Arendal, kl. 05.47: Politiet får melding om bråk fra en fest i Arendal, og stopper festen.

Mandal, kl. 05.02: En mann veltet på sykkel i Mandal, og ble kjørt til sykehus med ukjente skader, i følge politiet.

Arendal, kl. 03.52: En 19-år gammel mann skal ha sparket en 27-år gammel kvinne. Den mistenkte er en kjenning av politiet, og en patrulje leter etter mannen.

Kvinesdal, kl. 03.42: En 21-år gammel bilfører blir stoppet for promilleprøve. Personen tester positivt, og anmeldes, samt får førerkortet inndratt.

Arendal, kl. 03.01: En kvinne som har mistet nøklene til leiligheten sin, ber politiet knuse en rute, slik at hun komme seg inn. Politiet dobbelsjekker om kvinnen faktisk bor i leiligheten, og forsikrer seg om at hun forstår at politiet ikke vil erstatte den knuste ruta.

Mandal, kl. 02.45: Det er amper stemning rundt Ami kjøpesenter i Mandal sentrum. En mann skal ha slått til en bil med en jernstang, noe som blir anmeldt.

Mandal, kl. 02.38: En dame ble ranet for vesken sin og deretter dyttet ned i en bekk, opplyser politiet.

Kristiansand, kl. 02.38: To damer på 28 og 38 år ble bortvist fra sentrum, da det var meget amper stemning mellom de to.

Arendal, kl. 02.29: En 20-år gammel mann ble slått ned i taxi-kø i sentrum. En 28-år gammel mann blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

Kristiansand, kl. 02.29: En 22-år gammel mann ble pågrepet på motorsykkel i Baneheitunnelen på grunn av for høy fart. Motorsykkelen har falske skilter, og politiet finner ulovlige tabeletter på mannen.

Kristiansand, kl. 02.18: En 19-år gammel mann bortvises fra sentrum på grunn aggresivitet inne på et utested.

Arendal, kl. 02.03: En mann i 40-årene blir bortvist fra sentrum grunnet ordensforstyrrelser. Politiet treffer på mannen i sentrum kun få minutter senere, der han urinerer på offentlig sted. Mannen blir pågrepet og må tilbringe natten på politihuset.

Kristiansand, kl.01.54: En mann på 22 år ble bortvist fra sentrum på grunn av overstadig beruselse, men nektet å etterkomme politiets ordrer. Mannen blir pågrepet, og satt i arresten.

Kristiansand, kl. 01.18: To personer blir bortvist fra sentrum. Den ene nektet, og blir satt i arresten.

Vest-Agder, kl. 00.53: Poltiet måtte rykke ut til asylmottak da mange ungdommer reagerte kraftig på at internettet ble slått av etter midnatt.

Kvinesdal, kl. 00.46: En overstadig beruset mann bortvises fra spisested.

Mandal, kl. 00.46: Tre hissige og kranglete ungdommer på 17, 18 og 19 år blir bortvist fra sentrum.

Mandal, kl. 00.26: En 20-år gammel dame faller halveis i elva, opplyser politiet. Ambulanse kommer til stedet, og bistår kvinnen.

Mandal, kl. 00.26: To hissige ungdommer på 15 og 16 år blir bortvist fra sentrum resten av natten.

Kristiansand, kl. 00.10: En 18-år gammel kvinne pågrepes for å ha utøvet vold i hjemmet. Ingen ble alvorlig skadet i hendelsen, men kvinnen blir satt i arresten.