Hopp til innhold

Politiloggen: Kjørte på mann og stakk

Det har vært mye folk på byen i natt, noe som har gitt politiet noen hektiske timer med arbeid.

Politi

Her er politiet på patrulje i Arendal sentrum. Bildet er tatt fra en annen natt.

Foto: Eliassen, Håkon / Håkon Eliassen/NRK

– Det har vært svært mye å gjøre for politiet i natt, men stort sett mindre hendelser og lite alvorlig, sier operasjonsleder Vigleik Fidje i Agder politidistrikt.

På tross av at Palmesus festivalen hadde sin store avslutning i går med 13.000 festglade deltakere på plass, utgjorde ikke dette noen stor forskjell fra andre lørdager, forklarer politiet.

– Det er klart at det er mye mer folk i byen enn vanlig, men rundt arrangementet har det vært relativt lite å gjøre for oss. Som i likhet med i går hadde vi også i natt kun tre pågripelser for ordensforstyrrelser, så dette har gått bra, sier Fidje.

0010, Kristiansand: En person tok kvelertak på en dørvakt på et utested. Politiet pågrep mannen, anmeldte ham for ordensforstyrrelser og kjørte ham i arresten.

0031, Kristiansand: Politiet får telefon om at en person har blitt påkjørt og sitter i et telt på Palmesus-området. Påkjørselen skal ha skjedd i et lyskryss, trolig mellom Elvegata og Dronningensgate. Personen ble deretter kjørt i ambulanse til sykehuset, og var da ved bevissthet. Politiet får senere snakket med personen som har pådratt seg brudd i en fot og mindre skader. Bilen som kjørte på mannen og stakk, er ifølge beskrivelsen politiet har fått en nyere sølvgrå Sedan, og det bes om tips i saken.

0037, Kristiansand: En mann blir meldt savnet etter å ha vært i sjøen bak scenen på Palmesus. En redningsaksjon settes i gang, men det kommer senere opplysninger om at mannen ble plukket opp av en båt og kjørt til en flytebrygge sammen med flere andre, og leteaksjonen ble dermed avblåst.

0301, Arendal: En motorsykkel veltet på Vesterveien, og føreren mistenkes for ruspåvirket kjøring. Personen ble ikke skadet i ulykken, og ble kjørt til legevakt for blodprøve. Det ble også inndratt førerkort og forholdet ble anmeldt.

0321, Grimstad: Politiet kom over en kvinne langs E18 som skiftet dekk på bilen sin i beruset tilstand. Hun var alene på stedet, og mistenkes dermed for å ha kjørt i alkoholpåvirket. Kvinnen blir pågrepet på stedet og kjørt til legevakt for blodprøve.